Letní dekorace pro útulný domov, terasu i balkon

Střídání ročních období sebou vždy přináší změnu počasí a proměnu přírody. Ale také mnohdy proměnu našich zahrádek a interiérů v duchu aktuálního období. Taky se chystáte vyletnit vaše bydlení, terásku nebo balkón? Stačí několik chytře vybraných dekorací a letní atmosféra vpluje k vám domů i na zahrádku.

Letní dekorace vás navodí do pohodové nálady, zavedou vás na exotická místa, především pak k moři, ale třeba také na rozkvetlou louku plnou lučních kvítí, záhony voňavých levandulí apod. Během tohoto období trávíme spoustu času také venku a užíváme si krásných dnů, proto si vytvořte krásné prostředí nejen v interiéru, ale také u venkovního posezení. A co k létu patří? Rozhodně květiny, námořnický styl a provence dekorace, rovněž romantika a grilování.

Letní umělé květiny, které vydrží

K létu neodmyslitelně patří květiny. Jsme jimi obklopení a díky takové kytici ve váze neskutečně prokoukne každý interiér. Ale jelikož bývá v tomto období poměrně teplo, kytice vydrží bohužel krátce. Řešení nabízí velmi přirozené umělé květiny, které vám budou domácnost zdobit po celé léto, a klidně si jej můžete protáhnout na déle. U nás na e-shopu pořídíte nové letní květiny, jako jsou vlčí máky, slunečnice, hortenzie, vistárie, astry, pivoňky a další okouzlující umělé květiny. Nebojte se jejich vzájemné kombinace, co se druhů i barev týče. Vložte si je do vázy nebo do velkého dekorativního plastového květináče a užívejte si krásu letních květin.

Kytice ze slunečnic, česneků, hortenzií a aster může vytvořit krásnou letní vazbu, jež se bude dokonale vyjímat ve váze i ve vysokém květináči.

Letní námořnické dekorace, které prodlouží dovolenou

Námořnický styl je rovněž pro léto typický. Dá se do interiéru zakomponovat nadčasově, ať už reálně či třeba jen v náznacích. Námořnické dekorace jsou především laděny do bílo-modrých barev. Dojem vzdušnosti podpoří tyrkysová i zelená, ostatně i taková voda má několik různých odstínů. Ze vzorů dominují jak jinak, než proužky. Tento styl se neobejde bez majáků, plachetnic a lodí, kormidel, kotev, rybiček, mušlí, lan a textilií evokující lodní plachtu, ale také třeba plážové prvky.

Dřevěné majáky, závěsy s rybiček a další námořnické dekorace lze citlivě zakomponovat kdekoliv do interiéru.

Provence dekorace, které si zamilujete

V posledních létech oblíbený provence styl nás pohlcuje více a více. Dnes už si neumíme představit léto bez levandulí a mnozí z nás podlehly kouzlu letní Francie o to více. Provence dekorace mají své kouzlo, sála z nich velmi pozitivní a příjemná nálada a z toho důvodu byste si měli alespoň nějaký provence kousek pořídit i k vám domů nebo na zahrádku. V našem e-shopu máme různé dekorace v tomto stylu, takže si určitě vyberete.

Ať už živé, ale i umělé levandule k Provence stylu patří. Stačí je zkombinovat se stylovými květináči a máte jednoduchou a zároveň efektní dekoraci.

Skleněné svícny, které vytvoří romantickou atmosféru

Moderní interiér se jen stěží obejde bez svíček, svícnů a luceren. Tyto romantické prvky navodí jedinečnou atmosféru i na balkoně a terase. Kolem zahradního posezení postavte skleněné svícny doplněné svíčkami. Velice pěkně vypadají varianty s jutovými uchy, což dodává dekoraci přírodní ráz. U nás v e-shopu máme nové skleněné svícny, které se vám budou hodit jak na zahrádku, tak do bytu.

Skleněné svícny s jutovými uchy jsou do exteriéru ideální. Díky sklu jsou odolné vůči sluníčku i dalším povětrnostním vlivům (pozor však na vítr). Hořící plamínek uvnitř a skleněný povrch vytvoří zajímavé barevné stíny.

Grilování, které si maximálně užijete

Co by to bylo za léto bez grilování. My Češi si grilované speciality velice rádi dopřáváme. Proto není nikdy pozdě na nákup nového grilu, díky kterému si budete moci vychutnávat steaky, hamburgery, grilovaná kuřátka, zeleninu a další lahodné pokrmy i vy. V našem e-shopu máme spoustu moderních grilů a přenosných ohnišť, jež se stanou vítaným pomocníkem všech členů rodiny. Naše grily a ohniště jsou z kvalitních materiálů, takže vám budou sloužit po několik dalších let. Rovněž by se vám mohly hodit stylové doplňky v podobě retro podnosů, kuchyňských desek, ubrousků v BBQ stylu apod. Praktická jsou tvořítka na hamburgery nebo dmychadlo na rozdělávání ohně. Máme i koření na grilování v mlýnku, jež vaše grilované pokrmy dokonale dochutí.

Odolný, kvalitní a pevný gril je základem úspěsného grilování. A abyste si jej užívali na maximum, svou úlohu sehrají i doplňky, jež vám tuto činnost usnadní a zpříjemní.

Jak si v duchu léta vyladíte interiér a zahradní posezení vy? My budeme rádi, když za pomoci našich originálních dekorací.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno