Postup reklamace - PRO ZÁKAZNÍKY

Vaše spokojenost je pro nás velice důležitá, avšak se může stát, že vámi objednané zboží nebude odpovídat vašim představám. I s tím počítáme. Nemusíte mít strach u nás nakoupit, protože pokud zboží nebude splňovat vaše očekávání, jednoduše nám jej zašlete zpět. Lhůta pro vrácení zboží činí 14 dní, takže během této doby jistě stihneme vše kladně vyřídit.

Co máte udělat, když chcete zboží vrátit?

Pokud nejste s objednaným zbožím spokojení, můžete nám jej do 14 dnů ode dne doručení vrátit. Stačí, když ho v neporušených a nepoškozených původních obalech zašlete zpět na náš sklad v Rohově:

Harasim velkoobchod s. r. o.

Opavská 176

Rohov, 747 25

POZOR! Zboží zašlete zpět spolu s informací, že v souladu s § 1829 odstupujete od kupní smlouvy č. (číslo vaší objednávky). K reklamovanému zboží je nutno přiložit písemnou reklamaci včetně popisu závady a návrhu na vyřízení reklamace, a kopii dokladu o nákupu (fakturu).

POZOR! Reklamace u VO se řídí obchodním zákoníkem. Zboží nelze vrátit bez udání důvodů.

Shrňme si, co rychleji vyřídí reklamaci:

  • číslo objednávky
  • doklad o nákupu
  • důvod reklamace (popis závady,...)
  • návrh na vyřízení reklamace (vrácení zboží, výměna,...)
  • fotografie poškozeného zboží i balíku - není povinné, ale dobrovolné

PROSÍME! Pokud máte podezření, že se zboží poškodilo během přepravy, neprodleně nás informuje na email petra.mikova@harasim.info. Zašlete nám fotografii balíku i poškozeného zboží. Díky tomu budeme moci okamžitě jednat s dopravcem a zlepšovat tak naše služby.

Pokud pošlete zboží zpět z důvodu výměny či reklamace, hradíte dopravu na vlastní náklady. Samozřejmě může nastat situace, kdy k vám zboží přijde již poškozené. V takovém případě neprodleně nahlaste vzniklou situaci mailem, telefonicky. Uznáme-li pochybení, hradíme náklady za dopravu z naší strany.

Jak reklamace probíhá z naší strany?

Oprávněné reklamace vyřešíme výměnou nebo opravou zboží, popřípadě vrácením zaplacené kupní ceny. O způsobu řešení reklamace rozhoduje výhradně naše společnost. O způsobu a době vyřízení reklamace vás budeme telefonicky nebo písemně informovat. V případě oprávněné reklamace dopravíme opravené zboží k zákazníkovi na vlastní náklady.

  • Vrácení peněz - v takovém případě se s vámi spojíme a domluvíme se na vrácení zaplacené částky.
  • Výměna zboží - budeme se snažit výměnu zboží zajistit tak, aby byl reklamovaný kousek ve 100% stavu.

Vyřizování objednávek a reklamací má u nás na starosti naše velmi ochotná kolegyně Petra Miková, kterou můžete v případě potřeby kontaktovat:

Tel: +420 777 630 008
E-mail: petra.mikova@harasim.info


Pokud jste zde nenašli veškeré informace k reklamaci, věnujeme se ji rovněž v sekci Obchodní podmínky.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno