Informace o společnosti

Jak to všechno začalo?

Již je to více jak 20 let, kdy manželé Harasimovi přišli v roce 1996 s podnikatelskou ideou obchodovat s dárkovými předměty a dekoracemi. Důvod byl prostý! Nedostatek tohoto zboží na našem trhu a záliba vytvářit si krásné bydlení.

Půdní prostory, 2 zaměstnanci a přesto jsme vytrvali

Tehdy jsme neměli pořádné firemní zázemí, své kanceláře a sklad jsme situovali na půdu našeho rodinného domu. V prvopočátcích nebyla naše společnost nikterak velká, nicméně i pouze se dvěma zaměstnanci jsme byli schopní distribuovat veškerý náš sortiment pomocí dodávek napříč celou Českou republikou. Nabízeli jsme především užitkovou a figurální keramiku, přičemž jsme hledali i další zboží, které by mohlo být pro naše zákazníky zajímavé. A záhy se ukázalo, že jsme měli při výběru sortimentu šťastnou ruku. Dařilo se nám stále více a začali jsme se rozšiřovat. S přibývajícím počtem obchodních zástupců a zvýšeným zájem ze strany zákazníků, nám byly najednou prostory rodinného domu malé.

As I don't like to spend a lot of time doing my homework I often use online platforms. For example, at this resource https://youressayreviews.com/review-of-edubirdie-com-services/ I've found info on this awesome resource. Currently, I use Edubirdie very often as it provides not only writing services.

Po deseti letech nový prostorný sklad i expanze do zahraničí

V roce 2006 jsme neváhali využít příležitost odkoupit skladové prostory v obci Rohov, jež sice nebyly ve stavu, který bychom si představovali, ale cítili jsme, že toto místo má své kouzlo i potenciál. Pustili jsme se do stavebních úprav a rekonstrukce. Po ročním úsilí se nám podařil interiér skladu opravit, a díky tomu se nám otevřely nové cesty a možnosti. Už pro nás byla Česká republika malá, a proto jsme expandovali také k sousedům na Slovensko a do Německa.

Nakupujeme pro vás v tuzemsku i od ověřených zahraničních dodavatelů

Časem se měnil také okruh dodavatelů. Na počátku se naše firma spokojila pouze s českými dodavateli, ale situace na trhu nás donutila orientovat se také na zahraniční dodavatele z Evropy, Asie a především z Číny a Indie. Věříme, že je to dobrá volba, neboť tak můžeme nabízet mnohem širší a pestřejší sortiment, přičemž i tak dbáme na kvalitu.

Rozšiřujeme se, nabíráme nové zaměstnance a zvyšujeme kvalitu služeb

A jak šel čas a my neustále náš sortiment dekorací rozšiřovali, bylo zapotřebí zvýšit počet zaměstnanců i obchodních zástupců. Přitom jsme nezapomínali na to, že jedním z našich cílů, je maximální spokojenost zákazníků. Také proto jsme přišli na to, že je čas změnit způsob distribuce, který byl jednak zastaralý, ale také nákladný a dávno překonaný.

Využíváme moderní způsob distribuce prostřednictvím našich obchodních zástupců

V současné době máme své obchodní zástupce, kteří objíždí naše obchodní partnery a zákazníky ve firemních osobních automobilech. Pokud tedy narazíte na automobil s logem naší firmy…ano, to jsme my!

Obchodní zástupci jsou vybaveni moderními digitálními přístroji, ve kterých je k dispozici veškerý náš sortiment. Takto je možné rychle a efektivně objednat požadované zboží přímo v obchodech a na prodejnách našich zákazníků. A co je velkou výhodou? Dnes objednáte, a zboží může být u vás již následující den!

Na internetu nesmíme chybět

Jelikož internet světem vládne a kdo na něm není, jakoby neexistoval, nemůžeme přirozeně chybět ani my. Dnes je samozřejmostí, že u nás můžete nakupovat také skrze náš internetový obchod www.harasim.info. Ten je určen jak pro velkoodběratele, tak maloodběratele. Jsme s vámi v kontaktu prostřednictvím sociálních síti, proto můžete sledovat novinky a akce, které připravujeme na našem Facebooku.

Určitě by vás mohlo zajímat:

20 let působnosti a my máme ještě více sil

Rok 2016 je pro nás významný, je tomu již 20 let a pořádný kus práce, kdy se z malé firmy s několika zaměstnanci stala jedna z největších lídrů na českém a slovenském trhu s dekoracemi do bytu, bytovými a zahradními doplňky a potřebami pro květináře a zahradníky. V sortimentu najdete mimo jiné plastové květináče, porcelán, doplňky do kuchyně, umělé květiny, dekorativní andílky, proutěné zboží, svícny, lucerny a také bižuterii.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno