Květináče zvířata

Plechový květináč modrý s žábou

Plechový květináč modrý s žábou
470,09 Kč s DPH

Máte-li doma zahrádku, anebo alespoň kousek venkovních prostor, oživte si je po svém, stylovým způsobem. Vyměňte obyčejný a klasický květináč za nádobu ve tvaru zvířátka. Tento design exteriér rozveselí, rozzáří a zútulní.

V rámci této kategorie máte možnost nakoupit dekorativní květináče zvířata, do kterých můžete zasadit jakékoliv rostliny. Jedná se o nádoby větších rozměrů s dostatečným místem pro růst květin. Jsou vyrobeny ze speciálních směsí, jež jsou určeny do venkovních podmínek, nicméně doporučujeme květináče sklidit, jakmile začnou mrazy. Jistota je jistota. Materiály imitují kúru stromů nebo je design tvořen z malých kamínků. Tudíž svým provedením nádoby na zahrádku dokonale zapadnou.

Vybírat můžete z různých druhů zvířat. Mezi nejoblíbenější se řadí ptáčci, žáby, ježci, ale máme také kočky, sovy, želvy, šneky a jiné zvířátka. Určitě si vyberete a potěšíte tak zejména děti.

Kromě květináčů ve tvaru zvířátek najdete v našem e-shopu také zahradní sochy zvířat, jež oživí zahrádku stejným způsobem. Krásně bude vypadat i kombinace sochy a květináče.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno