Nové zboží: Dekorace na léto 2016

Ačkoliv nám do léta zbývá ještě nějaký ten pátek, my už na něj myslíme a naše sklady právě v těchto dnech zaplňují dekorace na léto 2016, které nás doslova uchvátily. V našem e-shopu Harasim.info i vy právě můžete nakupovat nové zboží do svých prodejen a internetových obchodů, ale samozřejmě také do svých domovů a na zahrádky. Pojďme si tedy prozradit, co jsme si pro vás připravili.

Kompletní nabídku naleznete v kategorii Letní dekorace a grilování, kterou jsme rozdělili následovně:

1) Letní závěsné dekorace

Letní závěsné dekorace jsou na léto opravdu jako stvořené. Hlavním motivem jsou námořnické symboly, jako jsou plachetnice, majáky, vesla, kormidla apod. Inpirací byly rovněž plážové prvky. Doplňky jsou laděny do bílých a modrých odstínů. Zejména námočnická modř má uklidňující charakter a ze všech dekorací sálá velice optimistická nálada.

2) Dekorace Provance

Dekorace Provance k létu neodmyslitelně patří. Provance styl je aktuálně velice trendy a v našich domácnostech se dobře zabydlel. I my jsme se tedy pro vás na toto léto připravili bytové doplňky inspirované francouzskou vesnicí. Jak se vám líbí naše stylové dřevěné fotorámečky s patinou?

3) Sedáky a polštáře

Pocit útulnosti a potřebné pohodlí dodají textilní prvky. A protože v létě trávíme spoustu času zejména venku na zahradním posezení, nechybí v naší nabídce sedáky a polštáře. I zde je patrný námořnický a letní styl odrážející se v modré barvě a typické symbolice.

4) Grily, grilování, ohniště

Poslední kategorií z letních dekorací a zároveň také nejrozšířenější, jsou grily, grilování a ohniště. Zde najdete nejrůznější přenosné grily a originální přenosné ohniště. Výhodou je možnost tato topeniště podle potřeby umístit kdekoliv. Ke grilům nabízíme řadu praktických příslušenství a pomocníků. Rozhodně nepřehlédněte tvořítka na hamburgery, grilovací sady či speciální grilovací koření.

A to není všechno! V kategorii grily, grilování a ohniště naleznete rovněž úžasné dekorace ke stylovému stolování. Hity letošního léta musíte mít také vy! Vybírejte sklenice s víčkem a brčkem, skleněný džbán s víčkem a ventilem a jiné originální láhve a nádoby na osvěžující nápoje. Nepřehlédněte také retro dekorace s motivy barbecue, jako jsou podnosy, kuchyňské desky, ubrousky či kuchyňské váhy.

Letní dekorace rychle ubývají, takže si pospěšte, ať si je ještě stihnete pořídit. Užijte si díky nim dokonalou atmosféru krásného léta plného pohody s rodinou a přáteli.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno