Váš vánoční stromeček bude s těmito dekoracemi TOP

Vánoce bez vánočního stromečku si snad nikdo z nás neumí ani představit. Jeho zdobení představuje určitý rituál, který k vánočním svátkům patří. U těchto chvil se často schází celá rodina. Za zvuku vánočních koled, vůně vánočního cukroví nebo u pohádek v pozadí se strojí vánoční stromeček, pod kterým si pak předáváme dárky. Proto není pochyb o tom, že se jedná o významnou dekoraci, která si zaslouží zvláštní péči.

Už jste přemýšleli, jak jej nazdobíte letos? Patříte mezi ty, jež dávají přednost stále stejnému provedení, a nehodláte nic měnit? Anebo jste pravý opak a pro každý rok volíte jiné baňky a ozdoby? Připravili jsme pro vás několik tipů na dekorace, které můžete přidat na vánoční stromeček a dodat mu tak nový, originální a kouzelný nádech.

Základem je už samotný stromeček. Ten nejlepší je samozřejmě živý, ať už řezaný nebo s balem. Pakliže zvolíte druhou variantu, výhodou je možnost umístit jej pak na zahradu. Stačí jen odstranit plastový květináč a zasadit. Zde však není zaručeno, že se vám strom ujme. V oblibě jsou rovněž umělé stromečky, které sice nevoní, ale pro mnohé představují levnější řešení. Ať tak či onak, jeho strojení si maximálně užijte a udělejte si radost nákupem nových ozdob. Možnosti jsou velké. Kromě baněk na něj lze pověsit různé závěsné ozdoby, girlandy, řetězy, umělé květy, bonbony z kolekce, figurky a samozřejmě také vánoční osvětlení. Přidáme inspiraci na kousky, které můžete pořídit na našem e-shopu.

Originální baňky v ledovém duchu

Baňky ve tvaru koule patří ke klasice. Mohou být jednobarevné nebo více barvené či s různými motivy. K dostání jsou i jiné tvary. V mnohých rodinách se baňky dění a předávají z generace na generaci. I vy to máte podobně? Nebo nikoliv? O to důvod začít třeba u vás. Máme pro vás tip na koule, které jsou natolik nadčasové, že se jistě budou hodit i příštím generacím. Skleněné koule v průhledném nebo stříbrném provedení jsou decentní a svým provedením velmi neutrální. Jsou ozvláštněny originálním posypem evokující led. Baňky vypadají jako zmrzlé, ojíněné, což jim dodává netradiční a zajímavý ráz.

Dřevěné ozdoby s romantickým nádechem

Mezi tradiční materiály adventního a vánočního období patří bezesporu dřevo. Máte jej rádi, a proto vybíráte ozdoby z tohoto materiálu? Takové na našem e-shopu nechybí. Dřevěné vánoční dekorace dodají stromečku útulnost a teplo. Velmi pěkně se na něj budou vyjímat srdíčka s vyřezávaným reliéfem nebo jemnou krajkou. Díky tomuto symbolu lásky bude celkový vzhled jemnější, romantičtější.

Kovové ozdoby jsou nadčasové

Dalšími nadčasovými kousky mohou být kovové vánoční dekorace. Tento materiál se hodí do jakéhokoliv interiéru a má spoustu výhod. Zmiňme hlavně trvanlivost. V podstatě jsou tyto ozdoby nezničitelné. Přidejte neutrální tvary a motivy a získáte ozdoby, které nejsou záležitostí pouze jedné sezóny. Používat je pak můžete takřka navěky. Velmi oblíbení jsou například andílci. Budou váš stromeček chránit, ochrání i vás a celou domácnost. Mají nesporný duchovní ráz. Nic nezkazíte také typickými symboly Vánoc, jakými jsou srdíčka, stromečky a hvězdičky. Designy se severským motivem v bílé barvě s měděnými, stříbrnými nebo zlatými ornamenty dokonale vyniknou v zelených větvičkách.

Plastové ozdoby v luxusním designu

Skleněné baňky jsou zejména kvůli své vyšší pořizovací ceně a rozbitnosti na ústupu. Mnozí z nás místo nich volí plastové provedení. Proto je i plast materiálem, ze kterého lze pořídit spoustu krásný ozdob. Opravdu jedinečné kouzlo mají plastové vločky, zejména ty průhledné nebo glitrové. Průhledné varianty evokují sníh, led a na zimní čas jsou jako stvořené. Glitrové vločky se zase budou dokonale třpytit, čímž dodají stromečku luxusní vzhled.

Jak se líbí námi vybrané ozdoby? Rozhodně to není vše, co vám můžeme nabídnout! Nahlédněte do kategorie VÁNOČNÍ DEKORACE a udělejte si radost nákupem nových ozdob a doplňků, jež vám pomohou vytvořit tu nejlepší a nejkrásnější sváteční atmosféru.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno