Tipy na dekorativní osvětlení pro váš interiér i zahradu

 

S kratšími dny přichází u mnohých i nálada na světýlka, která zahalí domov do hřejivé a útulné atmosféry. Cítit se doma příjemně za každého počasí by měla být priorita číslo jedna každého z nás. Navíc se pomalu, ale jistě blíží také vánoční čas. Proto jsme si pro vás připravili tipy na dekorativní osvětlení, které rozzáří váš dům i exteriér.

 

Svítící girlandy na zavěšení

 

Máte-li náladu na veselé motivy, vyberte si girlandu dekorovanou květinou, ptáčkem, nebo motýlem. Zavěste si ji na například okolo obrazu, poličky a rozsviťte si ji pokaždé, jakmile se setmí. Romantika bude na světě lusknutím prstu.

 



Nad postel doporučujeme zavěsit girlandu dekorovanou hvězdičkami, či srdíčky. Za nás jsou to nejlepší motivy, které do ložnice jednoznačně patří. Viset mohou po celý rok. Stačí sem tam vyměnit jen baterky.

 

 

Světelný řetěz z ohebného drátku

 

Dekorativní světla jsou různá. Mezi tradiční rozhodně patří světelný řetěz z jemného ohebného měděného drátku. Jeho hlavní výhodou je, že lze téměř libovolně tvarovat. Proto se perfektně hodí k různým příležitostem jako jsou oslavy, svatby, večírky a vánoční svátky. Můžete s ním velice snadno a rychle ozdobit jakýkoliv předmět. Koupit se dá hned v několika délkách podle vaší potřeby.







Moderní osvětlení v podobě sítě

 

Jedná se o vnitřní i venkovní dekorativní osvětlení, se kterým vykouzlíte hotovou parádu. Na výběr máte ze žlutého i bílého světla. Můžete je dohromady i kombinovat. Ozdobíte s ním stromeček, terasu, nebo snad celou fasádu? To už je jen ve vašich rukách. Jedno je však jisté, sousedi budou moc na vaší výzdobě oči nechat.

 

 

Osvětlení na stromeček

 

Světýlka na stromeček vám pomohou doladit třpytivou sváteční atmosféru. Podle velikosti stromku si vyberte i délku řetězu, ať dekorační svítidla pořádně vyniknou. Opět máte na výběr bílé i žluté světlo a možnost využití na doma i na ven. Malý tip, tato vánoční světýlka vypadají dobře i v oknech.

 

 

Vánoční girlandy

 

Co by to bylo za advent bez vánočního osvětlení. Girlandy se stromečky se vyloženě hodí k naaranžování zelených větviček, nebo jen tak na okno, či parapet.

 


Pokud se chcete pustit do zvelebování vašeho bydlení, doporučujeme navštívit e-shop www.harasim.info. Naleznete u nich veškeré dekorativní osvětlení z tohoto článku. Navíc neustále rozšiřují sortiment podle sezóny. Určitě oceníte, že se dá u nich nakoupit za lákavé velkoobchodní ceny.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno