Tip na Velikonoce - letošním trendem je bílá, šedá a čiré vejce

Přestože jsou Velikonoce až za měsíc a nějaký ten den, neboť letos připadají na 2. dubna, v mnoha prodejnách již najdete spoustu velikonočních dekorací, doplňků a jarního zboží. Na našem e-shopu jsme naskladnili Velikonoce již v lednu, ale jelikož je toto téma aktuální až v nadcházejícím období, připravilii jsme až nyní tipy na letošní velikonoční svátky. Jaké trendy převládají? Co je IN?

Netypická, ale elegantní velikonoční kombinace

Svátky jara mají hlubokou tradici v křesťanství, letos se však ponesou spíše v netradičním stylu. Hlavní barvou je bílá, šedá a čirá, především pak na vejcích. Bílý odstín je zastoupen na velikočních postavičkách zvířátek, objevuje se v kombinaci se stříbrnou, jež je typickým odstínem spíše pro Vánoce. Nicméně i toto spojení vypadá na velikonočních dekoracích velice atraktivně, luxusně a originálně.

Šedá a přírodní vajíčka jsou TOP

Bílá, ale také šedá barva je patrná na velikonočních vajíčkách. Módní jsou rovněž zcela přírodní kraslice. Nádherná jsou keramická vajíčka s květinovým reliéfem. Vypadají naprosto fantasticky, něžně, moderně a k dostání jsou jak ve variantě na zavěšení, tak na špejli.

Čiré kraslice i překvapení pro koledníky

Letos vévodí rovněž čiré sklo nebo plast. Tento fakt lze pozorovat zejména u kraslic. Naší nabídku zdobí velice netradiční čiré kraslice a jiné prvky. A co je na tom ještě více zvláštní? Vnitřek těchto ozdob není prázdný, naopak doplněn o jemná barevná peříčka. Dokonce máme i prázdná vajíčka (polotovar), jež lze otevřít a vložit do něj nějaké ty laskominy. Vajíčka a ozdoby s gumovými medvídky, rafaelem, lentilkami, bonbóny apod. budou jistě naprosto dokonalou odměnou pro koledníky.

Roztomilost a barevnost tradičních dekorací

Trend je sice trend, to však neznamená, že byste měli zcela zapomenout na klasickou podobu barevných kraslic a dekorací. Pakliže máte rádi veselé, zářivé barvy, žlutá kuřátka, roztomilé zajíčky, čerstvé a mladé osení, samozřejmě tyhle dekorace zatracovat nemusíte. Je jen na vás, jak zkombinujete trendy s tradičními prvky. I to je přeci možné. Kdo se nedokáže při barvení vajíček vzdát tradičních barev, vsaďte na odstíny žluté a zelené. Víme, že je mezi vámi stále spoustu lidí, co dávají přednost klasice, takže i pro ně máme připravenou bohatou velikonoční nabídku.

Zvířátka v jednoduchém stylu

Kdo si potrpí na dokonale sladěnou velikonoční výzdobu, obohatit svůj domov můžete o figurky zvířátek, například oveček, slepiček, kuřátek nebo zajíčků. Dle trendů dominuje spíše neutrální, jednoduchý styl.

Jak se vám líbí velikonoční dekorace na letoční rok? Mrkněte do kategorie, kde toho máme ještě mnohem více.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno