Stručný přehled stylů kuchyní

Plánujete novou kuchyni? Nejenom, že byste se měli zaměřit na její praktické využití. Je třeba zamyslet se i nad tím, jak bude vypadat. A podle toho vybírat kuchyňské dřezy, barvy a materiály. Jaké jsou aktuální styly kuchyní, které patří mezi jasné hity? Podívejte se s námi.

Moderní kuchyně

Dnes jasný trend, který mnoho lidí vyhledává. Cílem je, aby daná kuchyně byla nejenom praktická, ale vyhovovala současným trendům. Jaké jasně dominují? Jedná se třeba o zajímavé výrazné barvy, lesklý vzhled, nebo kombinace různých materiálů. Kdo plánuje stavbu domu, nebo rekonstrukci bytu, s tímto stylem nešlápne vedle.

Hi-tech kuchyně

Jak je jedním slovem charakterizovat? Určitě pojmem, kterým je nadčasovost. Právě v tomto jasně vynikají. Nejenom moderní materiály, ale i netradiční designy. Příkladem mohou být unikátní granitové dřezy a další prvky. Kdo nechce klasickou moderní kuchyni, ale chce její vzhled i využití posunout ještě o něco dopředu, ten by měl volit právě daný typ.

Rustikální kuchyně

Skvělá volba třeba na různé chaty a chalupy, kam dokonale zapadne. Jedná se o kuchyni novou, praktickou, která však svým designem vychází z minulosti. Rustikální kuchyně se hodí hlavně do těch interiérů, které nejsou úplně moderní a spíše odráží svou minulost a její unikátní hodnotu.


Francouzská kuchyně

Provence, to je to místo, kde se mnoho lidí inspirovalo. Jedná se o styl, který mnoho lidí označuje i jako rustikální. Jedinečnost je však dána tím, že jsou využívány jenom takové prvky a designová i barevná provedení, která byla a stále ještě jsou charakteristická pro tuto venkovskou francouzskou oblast.


Venkovské kuchyně

Zapomeňte na modernu a netradiční prvky. Opak je u této kuchyně tím, co dominuje. Je to především důraz na jednoduchost, stejně jako maximální praktičnost.K obojímu se ale váže také často vysoká kvalita, která venkovským kuchyním jasně dominovala.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno