Šedá interiéru sluší! A rozhodně není nudná...

Ještě před pár lety byly velkým trendem barevné interiéry. Nějaká ta výraznější barva, především žlutá, oranžová, zelená apod. byla hojně využívána na výmalbu "obyčejných" bílých stěn. Rovněž nábytek a zařizovací předměty byly k dostání v barevných tónech, namátkou třeba sedací soupravy, kuchyňské linky, komody, skříně a další. Čím pestřejší byly obklady a dlažba v koupelně, tím zajímavější byla. Nicméně časy se mění. Ačkoliv se stále rádi obklopujeme barvičkami, aktuálně jsou v módě, alespoň co se interiérového designu týče, neutrální tóny. Mezi ně se řadí rovněž šedá.

Mnozí z vás mohou namítat, že šedá je nevýrazná, nudná a obyčejná. Opak je pravdou. V interiéru vypadá úžasně. Je nadčasová, univerzální, elegantní, dokonce i sexy a skvěle si rozumí s jinými barvičkami. Pokud zvolíte odstíny šedé s citem, vytvoříte si tak velmi svěží a zajímavý interiér.

Dekorace v šedé váš interiér promění

Jestliže byste si rádi zařídili bydlení v moderním duchu, vpusťte do něj šedou barvu. Není třeba rozsáhlejších změn, hravě stačí, když do interiéru zakomponujete dekorace v šedých tónech. A že jich u nás máme! Abychom vás inspirovali, vybrali jsme pro představu pár doplňků, jež by udělali velkou parádu i u vás doma.

Dekorativní polštáře

Eleganci do obývacího pokoje dodají tyto dekorativní polštáře, pro které je šedá barva naprosto tou nejlepší volbou. Krásně vyniknou v kombinaci s bílými ornamenty a dekorem krajky. Jakýkoliv bytový textil, především polštáře, záclony, závěsy nebo třeba krajkové prostírání dodá interiéru pocit útulnosti.

 

Lucerny

Velice oblíbenou dekorací posledních let jsou lucerny, svícny a svíčky. I ve vašem bytě vytvoří romantickou a kouzelnou atmosféru. Tyto vděčné dekorace by neměly chybět v žádné domácnosti. Ozdobí a zahřejou na duši. V našem e-shopu pořídíte nespočet luceren, svícnů nebo svíček v šedé barvě. Stačí si vybrat: //www.harasim.info/1715/svicny-a-lucerny/

Plastové květináče

Pakliže nechcete za dekorace příliš utrácet, není nic jednoduššího, než si nakoupit plastové květináče v šedém odstínu. Vyjdou vás na pár korun, za to udělají velkou službu. Do moderních a designových květináčů vložte pokojové rostliny, postavte je na parapet, nebo jen tak na zem, kde poslouží jako dekorativní solitér.

Zdroj: Harasim velkoobchod

Velice povedené jsou naše nové dřevěné dekorace, kde hrají hlavní prim odstíny šedé a bílé. Skříňky, krabičky a fotorámečky jsou zdobeny květinovým motivem. Jsou velmi elegantní, něžné a ozdobí každou poličku, bílou stěnu či konferenční stolek. Tyto dekorace se ve vašem interiéru rozhodně neztratí, ba naopak zaujmou každého, kdo k vám přijde.

A pozor! Šedá barva se hodí i pro vánoční dekorace. Pro ty letošní můžete klidně zvolit tento barevný tón. Ve spojení se stříbrnou bude trendovou kombinací a velkým hitem letošních vánoc.

Projděte si naše stránky www.harasim.info a nakupte dekorace v moderních šedém odstínu. A pokud byste potřebovali s čímkoliv pomoci nebo poradit, nebojte se nás kontaktovat.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno