Postup reklamace - pro OBCHODNÍKY

Snažíme se dělat maximum pro to, aby k vám objednané zboží dorazilo nepoškozené. Avšak vlivem dopravy či jiných okolností se může stát, že některé zboží nebude zcela v pořádku a vy máte samozřejmě možnost jej reklamovat. Abychom urychlili a zjednodušili celý tento proces, jako obchodníci (velkoodběratelé) můžete z objednaných položek poškozené zboží ihned vyreklamovat. Jak?

Reklamace ihned skrze váš profil

Pakliže u nás nakupujete za velkoobchodní ceny, musíte o nás mít založen účet (Pokud neznáte své přihlašovací údaje, kontaktujte nás na: tel: + 420 774 136 108 nebo e-mail: eshop.harasim@seznam.cz).

Po přihlášení do svého profilu nyní v tomto zákaznickém centru najděte záložku: Seznam reklamací a formulář pro vyplnění reklamace. Skrze tuto část reklamaci provedete.

Jak zboží reklamovat?

Reklamace je navázána na objednávky. Lze reklamovat zboží pouze do 10 dnů od odeslání (od vystavení faktury). Na pozdější objednávky se již reklamace nevztahuje.

1. Vyberte ze seznamu svých objednávek tu, ve které se nachází poškozené zboží a klikněte na REKLAMOVAT, viz. modelový příklad:

 

2. V rámci dané objednávky najděte zboží, které je poškozené a klikněte na REKLAMOVAT, viz. modelový příklad:

 

3. Každou položku/kus je potřeba reklamovat zvlášť (je nutné pro každou položku uvést důvod), viz. modelový příklad - reklamace 1 ks cedulka do květináčů, 2 ks obal FINEZJA 400x400 ratan 07 cappuccino

 

4. Vyberte doručovací adresu, kam zaslat nové zboží (pokud máte více poboček, vyberte pobočku). Za jiných okolností bude zboží zasláno na fakturační adresu.

5. Reklamaci odešlete klikem na ODESLAT REKLAMACI.

Co ještě k reklamaci potřebujete?

Jakmile odešlete reklamační formulář, prosíme, o zaslání fotografií naší kolegyni Pavlíně Gallové na e-mail: eshop.harasim@seznam.cz. Jako předmět e-mailu napište: Reklamace a číslo objednávky.

Jaké fotografie požadujeme?

  1. poškozeného zboží s balícím materiálem i bez
  2. štítek balíku, který je nalepen na krabici dané objednávky

Jak zjistíte, zda je reklamace vyřízená?

Po odeslání reklamačního formuláře a zaslání fotografií na e-mail můžete stav reklamace sledovat ve svém účtu po přihlášení. V části Seznam reklamací a formulář pro vyplnění reklamace bude aktuální stav uveden. Mohou se vám zobrazit 3 stavy:

  1. čekající na vyřízení - NEVYŘÍZENO
  2. vyřízená kladně - VYŘÍZENO
  3. vyřízená jako neoprávněná reklamace - ZAMÍTNUTO

 


Pokud si nebudete vědět rady, jsme vám k dispozici na naší zákaznické lince: + 420 774 136 108 v časech od 6:00 hod. do 14:00 hod.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno