Letní stolování ještě stylovější. Tyhle dekorace musíte mít!

Na léto si ještě chviličku počkáme, ale my už jsme napřed a aktuálně naše sklady zaplňuje nový sortiment a dekorace na léto 2016. Připravili jsme si pro vás opravdu úžasné věcičky na grilování a piknik, díky kterým budou tyto pohodové chvíle s rodinou a přáteli ještě stylovější! V našem e-shopu již můžete objednávat letní dekorace pro stolování a grilování.

Zastavme se u letních dekorací, které využijete, ať už budete pořádat zahradní párty, nebo si jen tak budete chtít užít piknik ve vouňavoučké trávě, posedět na zahrádce, terase, na balkóně apod. Pro letošní rok 2016 jsou inspirované venkovským a retro stylem, který má své nenahraditelné kouzlo. A co si u nás můžete pořídit?

Rozhodně nepřehlédněte sklenice s víčkem a brčkem, džán s víčkem a ventilem či origininální skleněné láhve na nápoje. Tyto stylové nádoby jsou letošním hitem a bestsellerem. Vybavte se na idylku venkovního pohoštění už teď, abyste později nelitovali, že jste si nic nestihli nakoupit. Z těchto veselých doplňků budou vaše míchané drinky a osvěžující nápoje chutnat ještě o něco lépe!

Párty sklenice s víčkem a brčkemSklenice s víčkem a brčkem

Džbán s víčkem a ventilemSkleněná láhev na nápoje

 

Dále máme moderní podnosy, kuchyňské desky, ubrousky a dokonce i kuchyňské váhy s motivem barbecue nápisů v retro stylu. Hodí se nejen do domácností, kde má tento styl své příznivce, ale rovněž do stylových restaurací, hospůdek a barů plánující podávat a nabízet grilované pokrmy. S těmito kuchyňskými doplňky budou mít servírovaná jídla mnohem větší šmrnc. A protože jíme i očima, zaručeně budou mít úspěch.

Retro podnos plechovýRetro digitální kuchyňská váha do 5 kg

Retro kuchyňská krájecí deskaRetro ubrousky ke grilování

Zpříjemněte si chvíle, které strávíte venku na čerstvém vzduchu. Sedněte si do zahradního křesla, na houpačku či jen tak do trávy a vychutnejte si osvěžující drinky a občerstvení, které k létu patří v námi nabízených dekoracích. Stolujte ještě více stylověji a vytvořte si kouzelnou atmosféru letní pohody. Na zdraví a dobrou chuť :-)

Pokud si chcete něco objednat, pak klikněte na konkrétní obrázek nebo přejdete na tuto stránku: //www.harasim.info/1970/grily--grilovani--ohniste/, kde najdete kompletní nabídku.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno