Ještě krásnější zahrada díky těmto zahradním dekoracím

Zahrada již neslouží pouze k pěstitelským účelům, ale poskytuje stále více prostoru pro relax a zábavu. Pokud si i vy chcete svou zahrádku maximálně užít a chcete se obklopit krásou, posíláme k vám několik tipů, jak z vaší zahrádky, terasy, případně balkónu vytvořit příjemné a harmonické prostředí. Stačí zvolit ty správné zahradní dekorace.

Květináče a truhlíky jsou základ

Mezi nejdůležitější zahradní dekorace se bezesporu řadí venkovní květináče a truhlíky. Ačkoliv se vše dá pěstovat na záhoncích, v květináčích a truhlících přece jen okrasné květiny mnohem více vyniknou. Především pak truhlíky na balkoně či okenních parapetech příjemně podtrhnou celkový dojem ze zahrádky i ze samotného domečku nebo bytu. Dobrou volbou jsou plastové květináče a truhlíky, protože jsou lehké, takže s nimi lze snadno manipulovat, zároveň jsou odolné, pevné, nerozbitné, nenáročné na údržbu a k dostání v nepřeberné škále povrchů, barev a velikostí. Osaďte tyto nádoby letničkami, trvalkami, bylinkami či užitkovými rostlinami. Obklopte se úžasnou paletou barev a omamných vůní květů. A pokud máte pouze byt s balkonem, právě květináče a truhlíky vám poskytnou alespoň kousek zahrádky ve městě.

Plastový truhlík Begonie disponuje plastovou černou vložkou pro snadnou manipulaci. Do vnějšího dekorativního obalu stéká voda, která postupně vzlíná ke kořenům. Působí zde určitý samozavlažovací efekt, ačkoliv zde nejsou knoty. Přebytek vody je možné z truhlíku vylévat. Model Begonie můžete pořídit v 7 krásných moderních barvách a třech typech povrchů – lesklý, ratanový, vroubkovaný. Chcete se podívat na detail Begonie? Klikněte ZDE.



Plastový květináč Finezia se hodí do bytu i na zahradu. Svým atraktivním, moderním a elegantním provedením bude ozdobou všude, kde jej umístíte. K dispozici máme opět 3 typy povrchů – lesklý, vroubkovaný nebo ratanový (jako na obrázku) a vybírat můžete rovněž ze 7 krásných barev hodících se na zahradu i do domácnosti. Chcete se podívat na detail Begonie? Klikněte ZDE.

Efektní osvětlení díky solárním svítidlům

Krásu vaší okrasné zahrady lze podtrhnout díky solárním svítidlům, jež umístíte podél záhonků, cestiček, příjezdových cest, vstupních prostor, terasy apod. V našem e-shopu máme vysoce kvalitní solární svítidla z nerezové oceli, jež disponují praktickým hrotem. Světlo tedy snadno zapíchnete, kam chcete. Napájí se slunečním svitem, automaticky se zapne při setmění a vypne při rozednění. Vydrží svítit po celou noc a stylově osvětlí to, co potřebujete. Máme i varianty s funkcí měnících se barev, což vytváří velice zajímavý efekt. Líbit se budou především dětem. Naše solární svítidla poskytují orientační i dekorativní světlo.

Vybrali jsme pro vás solární svítidla, jež jsou svých provedením moderní a trendové. Modely z nerezové oceli jsou velmi kvalitní. Vybírat můžete varianty z mléčného nebo čirého skla. Chcete se podívat na naši kompletní nabídku? Klikněte ZDE.

Bylinky pojmenované originálními cedulkami

Bylinky bývají součástí mnohých zahrad, ať už těch užitkových, tak okrasných. Případně si je pěstujeme v květináčích a truhlících. Jejich obliba v kuchyni rok co rok vzrůstá, a proto i vy zkuste zakomponovat bylinky do vašich pokrmů. Mohou být samy o sobě nádhernou květinou, neboť mnohé druhy kvetou, případně jsou okrasné svým listem. Navíc k nim můžete pořídit naše keramické zápichy na bylinky, díky čemuž si je pojmenujete, nespletete a ještě více zkrásníte.

Keramické jmenovky na bylinky jsou ruční výroby, takže každý kus je originál. Obsahují název dané bylinky a vybírat můžete až ze 14 bylinek. Pořídit lze i variantu s černou popisovací plochou, na kterou lze psát křídou. Líbí se vám tyto cedulky? Klikněte ZDE.

Okrasný i praktický zahradní nábytek

Nejste-li zastánci klasických zahradních nábytků, v našem e-shopu máme okrasné modely, jež poskytnou pohodlí i zútulní vaši zahrádku a balkon. Okrasný zahradní nábytek může být příjemným zpestřením, přičemž máme i další dřevěné či kovové prvky, jež využijte především v kombinaci s okrasnými květinami. Jestliže se vám líbí zámecký a venkovský styl zahrad, pak zbystřete.


Originální kovový zahradní nábytek ve francouzském nebo venkovském stylu se hodí na menší balkon i zahrádku. Sestává se z jednoho stolu a dvou židlí. Stůl a jedna židle je ve světle modrém provedení, druhá židle je v jiné, a to bílé barvě. Nábytek je ozvláštněn patinou, což dodává sestavě onen žádaný dojem.


Dřevěný dvoukolák je typicky venkovskou dekorací, do které můžete zasadit okrasné květiny. Poslouží rovněž jako dekorativní prvek jen tak umístěním na zahradu.

Naprosto okouzlující kovová lavička je lehce zaoblená a její umístění se nabízí ke stromu. Pod ním můžete relaxovat a vychutnávat si pohodu na své zahrádce. Vytvořte si zátiší s touto lavičkou v zámeckém stylu, která se stane vítaným koutkem všech členů vaší rodiny.

Bez grilování by to nešlo

Grilování k létu patří a i vy byste se o chvíle při přípravě a konzumaci grilovaných specialit neměli ochudit. Na našem e-shopu máme nespočet potřeb na grilování, jako jsou tácy, tvořítka na hamburgery, párty skleničky a další. Nechybí samozřejmě kvalitní grily a přenosná ohniště, jejichž nabídka je velice široká. Přesvědčte se sami.


Kovové přenosné ohniště je hitem této sezóny. Usaďte se kolem něj a opečte si špekáčky. I romantika kolem praskajícího ohně a typická vůně dřeva má své nenahraditelné kouzlo. Ohniště se bude dokonale vyjímat na každé zahradě. Máme nejrůznější modely, ze kterých si bezesporu vyberete.



Praktický a kvalitní gril se stane vaším parťákem, který vás při přípravě grilovaného masa, zeleniny a jiných pokrmů nezklame. U nás je k dostání mnoho modelů, klikněte ZDE.

Náš e-shop nabízí nejen bytové dekorace, ale i ty zahradní, takže si díky nám můžete vytvořit kouzelné prostředí nejen doma, ale i venku. Mrkněte na naši nabídku a užijte si ozdobené léto, jak se patří.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno