Do moderní domácnosti patří lucerny a svícny. Vyberte si tuto efektní dekoraci!

Také milujete to tlumené světlo luceren, ve kterých hoří zapálená svíčka? Chcete si užívat intimní a romantickou atmosféru, kterou vykouzlí malý plamínek v krásné lucerně? Lucerna a svícen je velmi vděčnou dekorací, která vnese hřejivé světlo do každého interiéru i exteriéru. Stylové kousky dokážou dodat celkové atmosféře místnosti, terasy nebo balkónu toho správného ducha, ať už lucernu či svícen umístíte kamkoliv. V letním období jsou ideálním doplňkem k zahradnímu posezení, kterému dodá útulnost, jednoduchost, něžnost i eleganci. V zimě poslouží jako vánoční dekorace navozující tu správou kouzelnou atmosféru poklidných svátků.

Podívejte se na naši inspiraci ve fotogalerii. Veškeré tyto dekorace můžete pořídit na našem e-shopu v kategorii: //www.harasim.info/1715/svicny-a-lucerny/

Do romantických interiérů se hodí modely luceren v tomto rozkošném duchu. V kombinaci s květy růží vytvoří nádhernou kompozici. Na ty je ideální použít vysoký lesklý plastový květináč, který stylově ladí s lucernou a máte snadno dva krásné prvky, které k sobě rozhodně jdou. Lucerny mohou posloužit i jako stylová dekorace v rámci výzdoby na významné události, jako je např. svatba.

 

V případě, že dáváte přednost jednoduchosti, můžete zvolit lucerny s čistými liniemi. Neutrální bílý odstín už jen doplňuje minimalistický styl, pro který jsou tyto prvky typické.

 

Lucerny v šedém odstínu s patinou a jemným zdobením jsou jako stvořené do elegantně ladných interiérů a exteriérů. Zvolit je můžete i pro moderní interiéry, pro které je momentálně šedá barva velice trendy.

 

Pro venkovský styl se nejlépe hodí dřevěné lucerny v bílém odstínu s patinou. Zkombinovat je můžete s jinými přírodními materiály. Doslova pro zámecké interiéry a exteriéry jsou dokonalou volbou bohatě zdobené lucerny v zemitém béžovém odstínu.

 

Pokud jste si i vy zamilovali natolik oblíbený styl letní francouzské Provence, máme k dispozici nespočet modelů, jež do tohoto stylu bydlení krásně zapadnou. Stačí k lucerně zvolit vhodné Provence dekorace a jednoduše si vytvoříte útulné, příjemné a pohodové zázemí pro život.

 

I svícny dokážou navodit příjemnou a dokonalou harmonii ve spojení se zapálenou svíčkou. Lze je postavit a pověsit v podstatě kamkoli, ať už se jedná o interiér či exteriér. Na našem e-shopu máme mnoho nádherných modelů. Stačí si vybrat: //www.harasim.info/1813/svicny/.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno