Bytové doplňky a dekorace pro různé styly bydlení

Máme bytové doplňky a dekorace pro různé styly bydlení – moderní, romantický, retro i provence

V dnešní době můžeme v našich domovech vídat různé styly interiérového designu. Velkou výhodou současnosti je pestrost všech dostupných zařizovacích prvků a předmětů, což nám umožňuje vytvořit naše obydlí originálně a osobitým způsobem. Obecně asi nelze říci, co je momentálně největším trendem, co se týče stylu bydlení. Je sice pravda, že se u nás dobře zabydlel provence styl, ale každý interiér může být moderní. Bez ohledu na to, zda je zařízen v duchu elegantním, provence, retro, romantickém, avantgardním či puristickém.

Obvykle není dobrý nápad držet se striktně jednoho stylu. Interiér tak bude působit fádně a neosobně. Mnohem lepší je jejich kombinace, přičemž jako základ si zvolte jeden, který bude udávat ráz. Nejdůležitější je však to, v čem se cítíte dobře vy.

K přispění té správné atmosféry jsou ideální nejrůznější bytové doplňky a dekorace. Ty vdechnou do každého domova pocit tepla, útulnosti, zabydlenosti a také mnohé prozradí o svých majitelích. Právě dekoracemi můžete dát bydlení určitý styl a směr. V našem sortimentu najdete bytové dekorace a doplňky, kterými lze zařídit různé styly v bydlení. A speciálně pro vás jsme připravili několik zaručených tipů, jež ozdobí i ten váš interiér. Vybíráme to nejoblíbenější a nejzajímavější z naší nabídky.

Andílci

Andílci různých druhů a velikostí jsou velice populárními dekoracemi. Dříve se nakupovali hlavně v období Vánoc, ale dnes jsou již celoroční záležitostí. Vnesou do domovů určitý klid, víru a pocit bezpečí. Jsou skvělým dárkem pro vaše blízké a známé. Zajisté je roztomilý andílek velice potěší. A jste-li sběratelé těchto dekorací, určitě u nás najdete další kousek do své sbírky.

1

Barokní anděl se hodí do každého interiéru.

Porcelán

Námi nabízený porcelán potěší všechny milovníky provence, retro i nadčasovosti. Vybírat můžete z moderních jídelních servisů, krásných hranatých jídelních talířů nebo stylové čajové a kávové soupravy nejrůznějších barev. Tento porcelán poslouží nejen jako praktický, ale také dekorační prvek do každé domácnosti.

2

Džbán s ohřívačem "Levandule" v provence stylu.

3

Cukřenka a mlíčenka "Růže" v retro duchu.

4

Sada s hrnků s podtalířkem "PROUŽEK" do elegantních interiérů.

Obrazy

Obrazy jsou již od nepaměti součástí našich domovů. Ne jinak je tomu nyní. Dokáží ozdobit ničím nezajímavé stěny a zútulnit tak celý interiér. U nás najdete širokou nabídku obrazů, od plátěných po dřevěné. Vybírat můžete z různých designů. A nezapomínáme ani na děti, takže i pro ně máme přichystané obrazy s motivy zvířátek, jež rozveselí každý dětský pokojíček.

5

Dřevěná dekorace na stěnu ideální do retro interiérů.

6

Obraz s motivem moře pro milovníky vzdušného bydlení s nádechem přímořského stylu.

Fotorámečky

V každé rodině je nespočet fotografií, které máme často uchovány někde v šuplíku. Vytáhněte je ven a vložte si ty nejkrásnější do fotorámečků. Mějte neustále vaše vzpomínky na očích. Fotografie v našich stylových fotorámečcích jsou ty nejosobitější dekorace, jaké jen můžete mít. Připravili jsme pro vás fotorámečky různých velikostí, rozmanitých tvarů a barevných provedení, jež jsou určeny na postavení i na pověšení.

7

Dřevěný fotorám v provence, retro i moderních stylu.

8

Dřevěný fotorámeček srdce do romantických interiérů.

Plastové obaly

Hitem letošní sezóny jsou moderní plastové obaly a truhlíky. Pokojové a zahradní rostliny přináší život, veselost, vůni, potěší nás svou krásou a barevnými květy. V kombinaci s květináči a nádobami budou stylovou a nádhernou dekorací vašich domovů i zahrádky. A vzhledem k tomu, jakou popularitu tyto bytové doplňky mají, můžete se těšit na opravdu širokou nabídku květináčů a váz pro výsadbu květin. Pořídit u nás můžete keramické, dřevěné, plechové, plastové květináče a truhlíky v nejrůznějších barvách a velikostech. Zvláště trendové jsou produkty z umělého ratanu, které samozřejmě také máme.

9

Sada 3 ks obalů z umělého ratanu se bude krásně vyjímat doma i na zahrádce.

10

Závěsné ratanové obaly v šedém provedení.

11

Plastový samozavlažovací truhlík s plastovou vyjímatelnou vložkou a knoty.

Srdce

Srdce je symbolem lásky, a proto by i u vás doma nemělo chybět. A v našem e-shopu máte rozhodně z čeho vybírat. Pořídit můžete dřevěné srdce na postavení, pověšení, máme také látkové, plastové, keramické, kovové, proutěné či háčkované. Vybírat můžete z mnoha barev, dekorů i velikostí.

12

Závěs ze srdcí do moderního, romantického bydlení i domovů ve venkovském stylu.

13

Sada 3 ks srdcí z proutí v bílé barvě. Ideální do každého bydlení.

Svícny a lucerny

Další z velice oblíbených bytových doplňků současnosti i jsou svícny a lucerny. Hlavně lucerny zažívají velký boom. Jsou typické pro provence a venkovský styl, ale svým kouzlem zahřejí jakýkoliv interiér. Jsou skvělým doplňkem zahradního posezení. Také u nás nechybí bohatá nabídka designových svícnů a luceren z různých materiálů, velikostí i barev. Zaručeně si u nás vyberete.

14

Sada barevných kovových luceren. Která se líbí vám?

15

Plechový svícen se třemi kalíšky v provence stylu.

Bytové doplňky můžete kombinovat dle vlastní fantazie a vkusu. Věříme, že některý z našich tipů na moderní dekorace zaujme i vás. Nahlédněte do naší kompletní nabídky, vybírejte a objednávejte.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno