Bez jakých dekorací se toto léto neobejde?

Astronomické léto nastalo a před námi je to nejteplejší období v roce. Čas dovolených, odpočinku, ať už toho aktivního nebo vskutku relaxačního charakteru, zahradních party a užívání si života ve volnějším tempu je před námi. Krásné počasí zkrátka vybízí trávit volné chvíle venku. A proto nám dáte za pravdu, že i potřeba mít venkovní prostory upravené, moderní a stylové, to je aktuálně velké téma.

Podívejte se na dekorace, které vám zpříjemní a zkrásní léto, a to doma, na zahradním posezení i zahradě obecně.

Umělé letní květiny

Ačkoliv je i letní období bohaté na nejrůznější květy, mít čerstvě nařezané květiny ve váze je sice ideální variantou, ale vzhledem k vysokým teplotám vám dlouho nevydrží. Chcete-li mít kytici na stole v jídelně, konferenčním stolku či na komodě, vsaďte na umělé květiny. Ty budou vypadat dokonale i na zahradním nábytku, kterému dá něžnější ráz. Pro léto jsou nejtypičtějšími druhy levandule a slunečnice. Barevnosti a veselosti docílíte využitím okouzlujících mečíků. Naše umělé květiny jsou přirozené a stylové. Když je dobře zkombinujete, můžete mít nádhernou kytici ve váze, která bude zdobit vaše bydlení po celé léto.

Originální zahradní dekorace

Trendem současné doby jsou okrasné zahrady. Ty užitkové jsou na ústupu, a proto mnozí majitelé domů se zahrádkami dbají o to více na vzhled svých venkovních prostor. Máte to stejně? Udržovaný exteriér si jistě zaslouží nějaký ten netradiční prvek. Právě jsme naskladnili úžasné figurky soviček z betonu v zemitém krémovém odstínu nebo trendové šedé. Do soviček lze otvorem vložit svíčku nebo LED světýlka, což je na této dekoraci velmi originální. Hra světel a stínů v tomto podání vnese do zahrádky, venkovních vstupních prostor, na terasu, balkon, pergolu apod. romantickou tajemnost.

Rovněž máme naprosto kouzelné betonové ulity a roztomilé žabičky, které poslouží jako dekorativní i praktický prvek zároveň. Svým provedením jsou dokonalou dekorací pro letní období. Osaďte je květinou, vložte do záhonku, postavte ke dveřím nebo na terasu. Ulita jistě najde uplatnění na každé zahrádce. Žabička může být skvělou volbou k zahradním jezírku. Vybírat můžete z krémové a šedé barvy.

Zahradní květináče s reliéfem

Bez květináčů se neobejde snad žádný interiér a exteriér. My jsme pro vás nyní připravili velice zajímavou kolekci menších, avšak velice nádherných obalů na květiny. Keramické květináče, konkrétně s cementovo-pryskyřicové směsi vás uchvátí svým atraktivním provedením. Reliéf květinových vzorů společně se srdíčky se na léto skvěle hodí. Jste-li romantické duše, zvolit můžete i betonové květináče ve tvaru srdíčka nebo s motivem jemným růží. Vložte do těchto nádob drobné kvítky a postavte je na stůl zahradního nábytku, postavte jen tak na zem. Prostě dokonalost!

Květináče s letním nádechem

I naše nové plastové květináče mají co nabídnout. Kouzelné obaly vycházející z kolekcí Jersey, Splofy a Duet oživí každý interiér a exteriér. Na toto období jsou skvělou volbou, protože máme v nabídce krásné odstíny, jež jsou létu blízké. Jemné bílé a šedé tóny, společně s antracitovou a mocca, doplní ostatní dekorativní prvky, nábytek i květiny.

Lucerny pro letní harmonii

Pro kouzelnou a romantickou atmosféru na terase a balkoně není nic lepšího než svíčka, svícen či lucerna. Máte-li letní terásku nebo rádi trávíte čas na balkoně v panelovém bytě, kde jinde na čerstvý vzduch vyrazit nemůžete, zvelebte si tyto prostory dekoracemi. Právě lucerna se svíčkou vytvoří dokonalou něžnou harmonii. Ihned ucítíte tu změnu. Obklopte se příjemnými prvky i venku a vytvořte si malý ráj pro odpočinek, který bude jen a jen váš.

U nás samozřejmě najdete i mnoho dalších doplňků pro dokonalý vzhled interiéru i exteriéru. Prohlédněte si naše kategorie a budeme moc rádi, když cokoliv objevíte.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno