Barvy a trendy Vánoc - jaké budou ty letošní?

Už dávno trendy neovlivňují pouze aktuální módu v oblečení a doplňcích. Určují i styl Vánoc. Pokud patříte mezi milovníky těchto nejkrásnějších svátků, jistě jste zvědaví, co pofrčí letos.

Na Vánoce jsme se jako každý rok připravovali s předstihem. Už od druhé poloviny prázdnin pomalu naskladňujeme zásoby na nadcházející advent a vánoční čas. Proto jsou nám již dopředu známy, jaké barvy a trendy budou ovlivňovat ty letošní Vánoce. Přesně za dva měsíce nás čeká Štědrý den. Mnozí z vás možná už pomýšlejí na to, jak si to doma na svátky vyzdobit a jaké dekorace do té doby potřebují stihnout pořídit.

Trendy barvy Vánoc 2016

I předcházející roky jsme mohli nalézt nespočet ozdob v zajímavých a originálních barvách. Někdy se dostane do popředí některá z barev, jako je třeba červená či oranžová, jindy zase převládá kombinace více odstínů. Každým rokem dominují více určité tóny, přičemž lze s jistotou říci, že mnohé z nich jsou tradičně stálicemi. Letos jsou v případě barev určující dva směry. Bílá a metalické barvy.

Vánoční dekorace, které naleznete v našem e-shopu harasim.info odpovídají aktuální sezóně. Nové kolekce jsou laděny především do bílé barvy, až transparentní. V hojné míře u nás najdete také dekorace v metalických odstínech, jako je stříbrná, zlatá a měděná. Příznivci klasiky si také přijdou na své, neboť u nás nechybí ozdoby v tradiční červené.

Vánoce v bílé, ve třpytu i lesku

Bílá barva je pro vánoční čas jako stvořená. Sálá z ní čistota, něžnost, klid. Je barvou zimy, sněhu a ledu. Vypadá úžasně ve spojení s jinými tóny. Doplnit ji můžete stříbrnou, zlatou nebo měděnou, případně i jinými pastelovými a pudrovými tóny. Též metalické barvy budou skvělou volbou pro sváteční čas. Působí luxusním dojmem. Povznesou vánoční ozdoby na vyšší level, dodají jim honosnost, eleganci a styl.

Bílé i metalické ozdoby budou váš vánoční stromeček skutečně zdobit.

Velice IN je ledový nádech ozdob, proto jsou v kurzu ozdoby z transparentního plastu nebo skla. Mohou být případně doplněny třpytkami, díky kterým ještě více vynikne ledový efekt. Trendovou záležitostí je vánoční osvětlení v ledově bílém odstínu.

Ledový efekt sice nemusí zrovna teplým dojmem, ale ať už ozdoby nebo světelné girlandy navod opravdu luxusní atmosféru.

Návrat k tradicím a přírodě

V posledních létech lidé čerpají mnoho inspirace z přírody a vracejí se do minulosti. To platí i v případě Vánoc. Návrat k tradicím a přírodě je další směr, který bude pro letošní Vánoce typický. Na vašem vánočním stromečku se budou nádherně vyjímat dřevěné dekorace. Z dalších materiálů dejte šanci keramice, textilu nebo sklu.

Spojení tradičních prvků v moderním pojetí. Dřevěný betlém by neměl chybět v žádné křesťansky smýšlející rodině. Dřevěné ozdoby - hvězdičky srdíčka, stromečky - zdobené látkou s tradičním vzorem lze využít na řadu vánočních aranžmá.

Handmade, aneb vlastní výroba potěší

Upusťte uzdu fantazie a zkuste si něco vyrobit sami, ať už to bude adventní věnec, nějaká ta ozdoba či upečené perníčky. Doma vyrobené aranžmá zahřeje na duši. Vnese do vašeho domova to pravé kouzlo vánoc a připomene vám tradiční staročeské Vánoce.  Na výrobu lze využít nejrůznější větvičky, šišky, usušené květy, koření, sušené ovoce, ořechy, slámu apod. Tzv. handmade výrobky by u vás doma neměli chybět. Spoustu potřeb a ozdob pro aranžování naleznete také na našem e-shopu: //www.harasim.info/1853/vanocni-dekorace/

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno