Získali jsme prestižní certifikát Ověřeno zákazníky!

Náš e-shop www.harasim.info splnil podmínky pro získání certifikátu Ověřeno zákazníky, který je udělován službou Heureka.cz. Rozlišuje obchody poskytující kvalitní služby svým zákazníkům a my jsme velice pyšní, že se můžeme mezi tyto internetové obchody také zařadit.

Certifikát Ověřeno zákazníky informuje zákazníky o kvalitách daného internetového obchodu. Hodnotí se dodací lhůta, přehlednost obchodu, kvalita komunikace a kvalita obchodu, přičemž každý zákazník může zdůraznit klady a zápory daného obchodu. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu. Naši zákazníci nejvíce oceňují velký výběr krásného zboží, rychlost dodání zboží, perfektně zabalené zboží, bleskovou komunikaci, přijatelné ceny apod. Další recenze si můžete zjistit klikem na Recenze z Heureka nebo na ikonku níže.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Harasim Velkoobchod s.r.o.

Děkujeme za tuto zpětnou vazbu. Velmi si jí vážíme! I nadále budeme pracovat na tom, abychom vám nabízeli dekorace a s nimi spojené služby, se kterými budete maximálně spokojení.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno