Vyvýšené ratanové truhlíky WERBENA - exklusivní nabídka

Velkým trendem posledních let jsou vyvýšené, resp. vysoké truhlíky, které jsou oproti klasickým truhlíkům o něco exkluzivnější. Každou zahradu, terasu, balkon i prostory před domem proto dokážou osvěžit ratanové truhlíky Werbena. Truhlíky Werbena mohou být rovněž krásným a luxusním doplňkem ratanového zahradního nábytku. Díky jednotnému designu se tyto prvky skvěle doplní a společně vytvoří dokonalou harmonii venkovního posezení.

Ratanové truhlíky Werbena disponují vyjímatelnou plastovou vložkou černé barvy, do které se usazují rostliny. Tato vložka má praktická ouška, takže s ní lze snadno manipulovat a dle potřeby ji můžete z truhlíku vytáhnout. Vložka dále obsahuje knoty, díky čemuž se jedná o samozavlažovací truhlík. Pomocí knotů voda vzlíná z vnějšího obalu ke kořenům rostlin. Přebytečná voda se zachytávaná do vnějšího dekorativního truhlíku, takže pokud je léto až příliš deštivé, nadbytek vody můžete z vnějšího obalu vylévat. Jen vyndáte plastovou vložku, vodu vylijete, vložku opět do truhlíku vrátíte a můžete se těšit z nádherných květinek, které si zde zasadíte.

Do truhlíku můžete zasadit letničky, jako jsou pelargonie, surfinie, petunie, bakopy, lobelky, jakékoliv trvalky, ale třeba také bylinky či zeleninu. Na podzim vám mohou zahrádku ozdobit výsadbou vřesů a v zimě zase vánoční výzdobou.

Tyto truhlíky využijete celoročně a není problém je mít ve venkovních prostorách po celý rok. Plastové květináče a truhlíky jsou pevné, nerozbitné, zároveň lehké, odolné vůči UV záření a nenáročné na údržbu.

Ratanový truhlík Werbena je k dostání v 7 moderních barvách, jež se skvělé hodí především do venkovních prostor, ale i moderního bytu. Vybírat můžete z odstínů grafit, mocca, frappe, cappuccino, černý, bílý a krémový.

Rozměry ratanového truhlíku Werbena:
  • výška 36,5 cm
  • šířka 19 cm
  • délka 56 cm

Tyhle exkluzivní ratanové truhlíky Werbena prostě musíte mít. Neváhejte a objednejte si nádherné zahradní dekorace na vaši zahrádku, balkon nebo terasu. Zásobte své prodejny tímto krásným zbožím, které bude mít bezpochyby u zákazníků velký ohlas. Připomínáme, že se u nás na e-shopu lze zaregistrovat na IČO a poté nakupovat za velkoobchodní ceny.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno