Vstupenky ZDARMA na veletrh FOR DECOR & HOME zde...

První zářijový týden je před námi a v tomto období se opět koná veletrh FOR DECOR & HOME, který se uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA - LETŇANY. Letos termínově připadá na 5. až 9. září 2016, jež můžete navštívit v čase od 10:00 do 18:00.

Proč veletrh FOR DECOR & HOME navštívit?

U nás jsou přípravy v plném proudu, abychom pro vás přichystali novou expozici, která se již tradičně ponese v duchu VÁNOČNÍHO ČASU. V rámci veletrhu ván představíme vánoční trendy na rok 2019, nové kolekce a dekorace na Vánoce i zimu 2020. Kdo nás osobně navštíví, bude moci jako první spatřit veškerý vánoční sortiment a bude si moci předobjednat cokoliv z nové nabídky. Už jste zvyklí, že skladové zásoby většiny zboží jsou omezeny do vyprodání, takže určitě uděláte dobře, když za námi osobně dorazíte. Navíc není nad to vidět dekorace osobně, osahat si je a na cokoliv se zeptat.

Dvě výstavní haly plné dekorací musíte vidět i vy. Součástí programu budou floristické workshopy od mezinárodních floristů, jež budou prezentovat světové vánoční trendy nesoucí se v pestrých barvách. Návštěvníci se mohou těšit rovněž na klasické avšak dekadentní pojetí Vánoc nebo se nechat přenést zpět do dětství. V neposlední řadě se budete moci na Vánoce podívat jako na trvalou a neměnící se hodnotu.

Veletrh FOR DECOR & HOME se řadí k nejvýznamnějším výstavním událostem v oboru, na kterém se sejde vždy spousta vystavovatelů a obchodních partnerů. Najdete zde spoustu inspirace a nových nápadů, čím oživit vaše prodejny a obohatit váš sortiment o moderní kousky.

Jako vystavovatelé máme tu čest vám poskytnout VSTUPENKY ZDARMA pro obchodníky a odborníky. Ostatní registrovaní návštěvníci si mohou vstupenku stáhnout se slevou 50%. Pokud se chcete veletrhu zúčastnit, určitě si vstupenky stáhněte na této adrese: http://fordecor.cz/vystavovatel/voucher?v=2a9b8d667fd7a4eccfeebf0d6c096e5d (nebo po kliku na banner níže). Stačí jen vyplnit formulář a obdržíte elektronické vstupenky opravňující ke vstupu zadarmo, případně se slevou 50%.

 

 

Nenechejte si ujít tento výjimečný veletrh, na kterém vás čeká spousta inspirace a samozřejmě také my. Těšíme se na Vás!

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno