Velký přehled plastových truhlíků - novinky i bestsellery

Truhlíky jsou v současné době k dostání z různých materiálů, nicméně nejvíce se osvědčily modely vyrobené z kvalitního plastu. Proto jsou také součástí naší nabídky. Jejich obrovskou výhodou je kvalita povrchu. Neztrácí na kráse ani po několika letech používání. U nás pořídíte varianty, které odolávají vlivu UV záření, takže v létě je můžete mít bez problémů umístěny na ostrém slunci. Zároveň jsou i mrazuvzdorné, takže nepopraskají ani v zimě. Pokud se k tomu přidá velkorysý objem, řada dalších praktických funkčních řešení, jako je například samozavlažování, jež vám ulehčí život a v neposlední řadě také elegantní neutrální odstíny, stává se z těchto truhlíků praktický a vysoce designový doplněk každého domova a zahrádky.

Naše plastové květináče a truhlíky jsou vhodné k pěstování všech druhů květin a jehličnanů. V rámci truhlíků se nemusíte omezovat pouze na výsadbu rostlin, zasaďte do nich zeleninu či ovocné keříky. Fantazii se meze nekladou. Poslouží jako dekorativní i praktická malá zahrádka.

Zásobte se dostatečným množstvím truhlíků, u nás jich máme nespočet. A z jakých druhů můžete vybírat?

NOVINKY

Truhlík Coubi

Truhlíky Coubi nabízí luxusní lesklý design, který je v současné době velice populární. Vzhled je jednoduchý a elegantní, ozvláštněný praktickou podmiskou. Tato nádoba je vhodná do interiéru a exteriéru. Vybírat lze ze 3 velikostí: 24x12 cm,14,2x29 cm a 19x39 cm.

K dispozici jsou 3 barevné odstíny - káva s mlékem, grafi a olivová.

Truhlík Ratolla PW

Truhlíky Ratolla PW jsou laděny do moderního ratanového stylu, který je velice oblíbený a trendový. Jedná se momentálně o nejtrendovější design. Součástí truhlíku je praktická podmiska. K dispozici jsou i modely v tomto designu s háky na uchycení a černým plastovým vkladem sloužícím jako odtoková miska pro vodu. Vybírat můžete ze 2 velikostí: 38,6 cm a 49,2 cm.

Co se týče barev, v nabídce je odstín bílý, mocca, umbra a antracit.

Truhlík Rato Case

Ratanové provedení nabízí také truhlíky z kolekce Rato Case. V tomto případě jsou modely více hranaté a ozvláštněny na přední straně designovou stříbrnou značkou. Tyto trendové kousky se hodí především do moderních domů a zahrad. Jedná se o samozavalžovací truhlíky, takže se o závlahu rostlin postarají z velké části také samy. Velikosti máme dvě: 51,4 cm a 60 cm.

Opět jsou zoleny 4 neutrální odstíny: bílý, mocca, umbra a antracit.

Truhlík Ratolla Case P

Úzký a dlouhý model je zastoupen truhlíky z kolekce Ratolla Case P. Struktura je i v tomto případě ratanová. Do venkovních podmínek jsou tyto truhlíky naprosto ideální. Součástí je praktická podmiska, kde lze zanechávat zálivku. Zároveň nebude v truhlících zůstávat přebytečná voda, pokud je počasí deštivé. Dvě velikosti jsou dostačující: 39,1 cm a 48,9 cm.

Barevné provedení máme v nabídce rovněž v neutrálních oblíbených barvách: bílé, mocca, umbra a antracit.

Truhlíky Respana

Truhlíky Respana se svým vzhledem řadí ke klasickým modelům na okenní parapety, balkony, terasy i zahrádky. Design je ozvláštněn vystouplým lemem a praktickou podmiskou. Velikosti máme v tomto případě dvě: 39,2 cm a 49 cm.

Vybírat můžete ze 3 barev: bílé, šedý kámen a teracota.

Truhlíky Camelia

Další z řady klasických truhlíků představují modely z kolekce Camelia. Součástí truhlíku je podmiska s otvorem sloužícímu k odtoku přebytečné vody, ale i k zálivce. Na výběr máte dvě vleikosti: 40,2 cm a 50,8 cm

K dispozici jsou dvě barvy: bílá a teracota

BESTSELLERY

Truhlík Begonie

Nejoblíbenějšími a vysoce kvalitními truhlíky jsou modely z kolekce Begonie. Nabízíme je ve třech designech. Lesklý povrch působí velmi luxusně, vroubkovaný originálně a ratanový trendově. Každý si přijde na své. Součástí je černá plastová vložka, do níž se rostliny sadí. Můžete s ní snadno manipulovat pomocí bočních úchytů. Přebytečnou vodu lze díky vložce i snadno vylévat. Velikost tohoto typu je 19 x 56 cm. K truhlíkům lze dokoupit pevné kovové háky k uchycení na zábradlí.

Barevná škála truhlíků Begonie je velmi pestrá. K dispozici jsou odstíny: bílý, krémový, cappuccino, frappe, mocca a grafit.

Kompletní nabídku truhlíků najdete zde: https://www.harasim.info/1893/plastove--samozavlazovaci-truhliky/

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno