Vánoční dekorace pouze DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! Kdo dřív přijde, ten...

...dříve mele. Tohle přísloví je vám jistě moc dobře známé. A protože většinu našeho sortimentu tvoří dekorace, které máme k dispozici jen do vyprodání zásob, měli byste se jím řídit. Vůbec se to nezdá, že už jen dva měsíce (a pokud tuto zprávu čtete později, tak mnohem méně), zbývají do Štědrého dne. A vánoční dekorace na našem e-shopu čekají jen a jen na VÁS!

Už jste si možná zvykli, že my jsme vždy minimálně jednu sezónu napřed a ozdoby a dekorace na Vánoce již nabízíme od září, ale čas se krátí a Vám moc času nezbývá. Ty NEJ kousky jsou rychle pryč a pokud nechcete přijít o to nejlepší zboží, jež zvedne vaše zisky, anebo ozdobí vaše domácnosti, pak koukněte na naši nabídku. Zde jsme ve zkratce shrnuli, co u nás můžete pořídit:

Vánoční závěsné ozdoby k aranžování i vánoční stromeček

Nejrůznějších závěsných ozdob máme vždy dostatek, takže je z čeho vybírat. Jejich využití je flexibilní, protože jimi lze dozdobit jakékoliv dekorace, pověsit na vánoční stromeček nebo je někam umístit jen tak samostatně. K dispozici jsou vločky, hvězdičky, stromečky, andílci, srdíčka, zvonky a další tvary. Velkým hitem jsou vločky v ledově chladném designu imitující zmrzlý sníh. Zavěste je třeba do okna, kde udělají velkou parádu. Moderní a tradiční pojetí spojují kovové a dřevěné závěsné dekorace, případně jejich spojení. Budou se nádherně vyjímat na vánočním stromečku.

Adventní drobnosti, bez kterých by to nebylo ono

K adventnímu období neodmyslitelně patří adventní věnce, nejen na stůl, ale i na dveře apod. Na Štědrovečerní tabuli zase nesmí chybět vánoční svícen. Zkrátka v tomto času vytváříme nespočet dekorací, ke kterým potřebujeme drobné adventní ozdoby. Naskladnili jsme nádherné dřevěné andílky, stromečky, srdíčka, hvězdičky apod., jež stačí přilepit tavnou pistolí a dodají vašim výtvorům šmrnc. Nabízíme také stuhy, ozdoby na špejlích, na drátcích a další.

Vánoční figurky a postavičky pro veselejší domov

V poslední době jsou hitem Vánoc stylové postavičky sobů a sněhuláků, jež rozveselí každý interiér. U nás na e-shopu máme nádherné kousky oděné do oblečení v severském stylu, který k zimě neodmyslitelně patří. Hodí se zejména tam, kde jsou součástí domácnosti děti, protože roztomilé soby a sněhuláky si vaše ratolesti bezesporu zamilují. Pakliže vám není blízké toto provedení postaviček, najdete v této kategorii také originální plechové a dřevěné koníky, ptáčky a další keramické figurky.

Vánoční osvětlení pro zářivější domov

Žádné Vánoce se neobejdou bez dekorativních světýlek. Jejich obliba rok, co rok vzrůstá a není se čemu divit. Díky nim je kouzelnější exteriér i interiér. Dekorativní vánoční osvětlení nechybí ani v naší nabídce, která je velice bohatá. Vybírat můžete řetězy, girlandy, svítící koule, stromy, domečky atd. Zejména doporučujeme praktické drátky s LED diodami, kterými jednoduše obmotáte jakékoliv dekorace. Jsou na baterie a máme spoustu velikostí s různým počtem světýlek.

Vánoční svícny pro romantickou atmosféru

Svícny rovněž patří k Vánocům. Domov zútulní, dodají mu romantického ducha. U nás pořídíte stylové kousky od klasických, skleněných a kovových variant, až po originální provedení. Novinkou jsou svícny z kovu a dřeva doplněné o motivy andílků či hvězd. Luxusní jsou také kovové LED lucerny, jež disponují světýlky uvnitř nebo svícny ve tvaru kvádru s kovovou konstrukcí na čajové svíčky.

 

Betlémy jako tradiční symbol křesťanských svátků

Tradičním prvkem křesťanských Vánoc je betlém. Jejich přítomnost se v posledních létech z našich domácností vytratila, ale tento symbol se do českých rodin opět vrací. Betlém vnese do interiéru určitou pokoru, ochranu, klid. A Vánoce přeci mají být klidné a pohodové. Co si tak u nás pořídit moderní pojetí?

Tácy a podnosy pro adventní aranžmá a svícny

Jak už bylo zmíněno, na adventní věnce, svícny, jež se v tomto období tvoří, je potřeba mít nějakou základnu. Dáváte-li přednost moderně, skvělou volbou jsou skleněné, dřevěné nebo kovové tácy či podnosy, na které můžete cokoliv naaranžovat. Pokud nejste zruční a netroufáte si na složité kompozice, ve finále na ně postačí postavit 4 svíčky a adventní věnec máte hotový. V jednoduchosti je přeci krása. Vybrat si můžete z několika barev, tvarů a povrchů.


Zaujalo vás cokoliv z těchto tipů, pak vstupte do kategorie VÁNOČNÍ DEKORACE - https://www.harasim.info/1853/vanocni-dekorace/, kde naleznete kompletní nabídku zmíněných dekorací, ale i mnohem více. Připomínáme, že je omezená a již se nebude opakovat!

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno