Vánoční dekorace 2016 již naskladněny! Připravte se na letošní Vánoce s předstihem

Ačkoliv se může zdát, že letošní Vánoce jsou ještě daleko, na přípravy není nikdy pozdě. Celé září a v podstatě i letní prázdniny jsme pilně připravovali nový vánoční sortiment, abychom vám jej mohli počátkem října představit. Vánoční shon je vždy velmi náročný, proto je nyní ideální chvíle vybrat nové vánoční dekorace, ať už do vašich obchůdků a e-shopů, tak do vašich domácností. V klidu a z pohodlí domova si můžete výběr promyslet a nakoupit to, z čeho budou mít radost vaši zákazníci i vy samotní. Pro letošní Vánoce 2016 jsme přichystali opravdu nádherné ozdoby a bytové doplňky, jež spojuje elegance, luxus, kvalita a originalita.

Nakoukněte do kategorie Novinky, kde naleznete veškeré nové zásoby a vše pro Vánoce pak máte jako na dlani v kategorii Vánoční dekorace. My pro vás máme malou ochutnávku již tady.

Elegantní dekorativní andělé

Andílci k Vánocům neodmyslitelně patří. Sošky andělů máme k dispozici v mnoha nádherných variantách, designech, velikostech, materiálech i barvách. Zejména exklusivní plechoví andělé byli bestsellery loňského roku. Letos nabízíme nové modely, jež jsou ještě krásnější a luxusnější. I andělé z polyresinu patří mezi velmi oblíbené zboží, po kterém se rychle zapráší.

Originální závěsné vánoční dekorace a girlandy

Vánoční ozdoby na stromeček, svícny, vánoční aranžmá či jen tak k pověšení do interiéru naleznete v kategorii Závěsné vánoční dekorace, girlandy. Velice trendy jsou průhledné plastové vločky, hvězdičky, stromečky či srdíčka, keramická andělská křídla či pírka. Vévodí barvy, jako je bílá, zlatá, stříbrná, měděná nebo průhledná.

Luxusní vánoční osvětlení

Hojně osvětlené interiéry a exteriéry po vzoru amerických domečků můžeme čím dál častěji vídat i u nás. Sortiment vánočního osvětlení je letos velice bohatý i na našem e-shopu. Naprosto okouzlující jsou LED svítící stromy či světelné girlandy se svíčkami různých tvarů a motivů. Nové vánoční osvětlení si u nás bezesporu vyberete.

Roztomilé vánoční postavičky

Vánoční postavičky skvěle doplní vánoční atmosféru každého domova. Typické motivy, jako je sob, anděl, skřítek apod. potěší zejména vaše malé ratolesti, kterým vykouzlí úsměv na tváři. K dispozici je mnoho úžasných variant, ať už k zavěšení, postavení či posazení. Některým postavičkám lze tvarovat čepička, ruce a nožky.

Kouzelné svícny a lucerny

Teplo domova v zimním čase a v období nejkrásnější vánočních svátků vnesou do interiéru svíčky, svícny a lucerny. Sortiment těchto úžasných a vděčných dekorací je v našem e-shopu obzvláště široký. Máme spoustu originálních svícnů a svíček. Velkým hitem jsou rovněž LED lucerny na baterie, které vydávají útulné světlo. Vhodné i na pietní místa.

Z vánočního sortimentu to rozhodně není vše! Všechny nádherné kousky už čekají na to, až si je objednáte. Moc dlouho neotálejte, ať vám někdo něco nevykoupí :-)

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno