VÝPRODEJ bytového textilu a dětského oblečení

Ačkoliv to není pro naši nabídku tolik typické, naleznete u nás i bytový textil v podobě kvalitních osušek a ručníků. Koneckonců se jedná o doplňky do koupelen, jež mají praktický, ale i estetický účel, a proto mají v našem e-shopu své místo. I sortiment dětského oblečení tvořené punčoškami, ponožkami, čepicemi, šálami, pyžamky, župany apod. je stále aktuální. A protože máme od tohoto zboží posledních pár kusů, rozhodli jsme jej výrazně zlevnit a udělat vám tak případně radost. Pokud tedy nyní tyto doplňky nakoupíte, vyjdou vás jen na pár korun.

Výprodej bytového textilu

V rámci bytového textilu jsme snížili ceny u měkoučkých osušek a ručníků. Jsou vyrobeny ze 100% bavlny, takže je zaručena hebkost a vysoká savost. Provedení těchto ručníků je jednoduché, elegantní, k dispozici máme pestré, ale i tlumené barvy. V současné době jsou trendové právě jednobarevné varianty, případně doplněné o lemy s motivy. Právě jednoduchosti se nyní dává prostor, proto jsou tyto ručníky a osušky ideální volbou i do vašich koupelen. K dispozici jsou různá provedení, včetně souprav.

Zlevnili jsme také sady županu, osušky a ručníku. Tato cenově výhodná sestava vám poskytne maximální komfort po koupeli. Ideální také jako dárek pro ženy, které o sebe rády pečují. K dispozici jsou 3 velikosti - S, M a L.

V rámci bytového textilu najdete i jiné zboží v akci, jako jsou polštáře, povlaky na polštáře apod. Vše je označeno štítkem VÝPRODEJ. Chcete vidět vše, klikněte sem.

Výprodej dětského oblečení

Nabídka dětského oblečení je zaměřena na punčocháče, ponožky, pyžama, čepice, šály a župany.

V případě pyžam se jedná o oblečení na spaní ze 100% bavlny zhotovené z klasické látky nebo v úpravě froté. Na pyžamkách se objevují oblíbené dětské motivy - pejsci, kočičky, žirafy, poníci, auta, motorky apod. Na své si tedy přijde každé dítě. Vybírat můžete z různých velikostí - od vel. 86 - vel. 146.

 

Co se týče županů, máme už je poslední kusy od velikosti 104-110 a 116-122, v barvě žluté, růžové a modré. Jedná se o flisové provedení, které je velice jemné a hebké na dotek. Děti se v něm budou cítit naprosto příjemně a budou mít pocit, že jsou v objetí svého oblíbeného plyšáka. Ještě větší roztomilosti je docíleno kapucí s obličejem. Tento teplý dětský župan je vhodný po koupání a do kurzů plavání.

Velice výhodný nákup nabízí námi sestavené sady dětských punčoch a ponožek. Dali jsme dohromady velikosti od 86 až po 146 a vytvořili sady dle pohlaví. Pořídit tedy můžete sestavy dívčí nebo chlapecké. Sady jsou po dvou, třech nebo čtyřech kusech. Některé punčochy a ponožky jsou jednobarevné, jiné zase doplněné o dětské postavičky. Vyberte si tedy požadovanou velikost a pohlaví dítěte, my vám dodáme výhodnou sadu. Ceny jsou opravdu velice nízké, takže za pár kaček máte kvalitní oblečení pro své nejdražší. Vzhledem k tomu, že každá sada je originál, nemůžete si vybrat, které konkrétní punčochy a ponožky do sady požadujete. Jedná se o již připravené soupravy.

V rámci dětského oblečení můžete ve slevě pořídit ještě čepice, případně soupravy čepic, šálů a rukavic. K dispozici je několik designů, chlapecké i dívčí varianty.

Chcete se podívat na kompletní nabídku zlevněného dětského oblečení a doplňků? Stačí kliknout zde.

Další zboží ve výprodeji

Toto rozhodně není vše! V akci je i několik dámských čepic, dámské zdobené šály ve veselých barvách a originálních vzorech a další doplňky.

Toto zboží najdete v sekci bižuterie, stačí kliknout sem.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno