Připravte se na vánoční sezónu - VÁNOČNÍ DEKORACE naskladněny!

Již zářijovým veletrhem v Praze jsme zahájili prodej vánočních dekorací pro tuto sezónu. Aktuálně stále přidáváme nové a nové kousky pro sváteční čas, jež mohou zásadně obohatit vaše prodejny a e-shopy krásným sortimentem pro zákazníky. Samozřejmě jsme tady také od toho, abychom vám mohli poskytnout ozdoby, jež vám zkrásní během Vánoc vaše svátečně laděné domovy. Vánoční dekorace na našem e-shopu čekají jen a jen na VÁS! Zde najdete přehled těch nejkrásnějších a nejkouzelnějších.

Vánoční baňky na stromeček a pro slavnostní aranžmá

Nedílnou součástí vánočních stromečků jsou baňky, které mají bohatou tradici. V předešlých létech jsme se na toto zboží moc nesoustředili, ale letos jsme do našeho sortimentu zařadili větší množství baněk v luxusních sadách a v těch nejtrendovějších odstínech. Máme varianty na pověšení, tak na drátcích, jež lze využít při tvorbě adventních a vánočních svícnů, věnců a dalších dekorací.

TOP trendové barvy jsou antracitové, černé a šedé odstíny, v kombinaci se stříbrnou či zlatou. Romanticky působí pastelové tóny růžové. Máme samozřejmě i klasiku, jako jsou červené, bílé nebo hnědé baňky. Tuhle nabídku byste rozhodně neměli přehlédnout.

Adventní a závěsné dekorace k aranžování i na stromeček

Kromě baněk lze na vánoční stromeček umístit i jiné vánoční závěsné dekorace, díky kterým bude ještě krásnější. Pokud na něj dáte jen baňky bude působit lehce prázdně, nedokončeně. Moderní jsou dřevěné dekorace vánočních motivů, jako jsou palčáky, ponožky, čepice. Krásně se na stromečku či kolem oken budou vyjímat dřevěné girlandy se sněhuláky, soby, hvězdičkami, vločkami, stromečky apod. Luxusní ozdobou mohou být kovové stříbrné listy. Závěsných dekorací máme nespočet, na své si přijdou příznivci tradičních, tak moderních ozdob. Originální je textilní adventní kalendář ve formě palčáků na šňůrce a s kolíčkem, do každé rukavičky lze schovat malé překvapení.

 

Třpytivé Vánoce

Vánocům předchází advent, proto je příprava adventních svícnů a věnců nedílnou součástí vánoční výzdoby. Zdobíme si okna, interiéry a vytváříme opravdu různorodou výzdobu. Dodejte vytvořeným dekoracím třpyt a lesk. Použijte k tomu praktické spreje, s nimiž je práce velmi jednoduchá a výsledný efekt okouzlující.

 

Vánoční andílci, figurky a postavičky pro veselejší domov

Kouzelné dekorace, se kterými není žádná práce a stačí je jen postavit na poličku, okenní parapet, komodu či stůl představují vánoční figurky. Váš domov ochrání andílci, oživí keramičtí či látkoví skřítci, zimní víly nebo rozveselí sněhuláci. Tyto vánoční ozdoby jsou zároveň opravdu velice oblíbeným sortimentem.

 

Vánoční osvětlení pro zářivější domov

Rok co rok přibývá v městech, vesnicích, domech i bytech dekorativních světýlek. Vánoční osvětlení dnes už je samozřejmostí snad všude. Díky němu má exteriér i interiér své jedinečné a ničím nenahraditelné kouzlo. U nás můžete vybírat z řetězů, girland, svítích stromů, větviček a dalších origálních světýlek. Zvláště oblíbené jsou praktické drátky s LED diodami na baterie, kterými jednoduše obmotáte jakékoliv dekorace. Těch máme dostatek v různách variantách a délkách.

Vánoční svícny také dodají zář, světlo a teplo

Svíčky jsou nejen během vánočního času symbolem tepla, světla a naděje. Obklopte si jimi. Díky nim bude váš domov daleko harmoničtější. Pořiďte si nové vánoční svícny či lucerny pro útulnější bydlení. U nás pořídíte stylové kousky od klasických, skleněných a kovových variant, až po originální provedení.

 

Tácy a podnosy na cukroví, pro adventní aranžmá a svícny

Na stole nesmí v žádné domácnosti chybět vánoční cukroví a perníčky, jež provoní interiér a pochutnají si na těchto dobrotách celá rodina i návštěva. Naservírujte tyto vánoční sladkosti na krásné a originální tácky, jež budou zároveň dekorací každého stolu. Vložit na ně lze i ovoce. Mnohé podnosy je možné také využít jako základny pro tvorbu adventních a vánočních svícnů, takže najdou dvojí uplatnění.


Zaujalo vás cokoliv z těchto tipů, pak vstupte do kategorie VÁNOČNÍ DEKORACE - https://www.harasim.info/1853/vanocni-dekorace/, kde naleznete kompletní nabídku zmíněných dekorací, ale i mnohem více. Je omezená a již se nebude opakovat!

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno