Příprava na advent: Jaké adventní dekorace u nás pořídíte?

Adventní čas je tady již zanedlouho. První svíčku na adventním svícnu zapálíme již 27.11. Proto je nyní ideální chvíle pořídit si ty správné adventní dekorace, které nám zpříjemní čekání na příchod Štědrého dne. Pokud vlastního obchod či eshop s dekoracemi je nejvyšší čas doplnit zásoby. A v případě, že si chcete pořídit nějaké ty adventní ozdoby jen tak pro svou potřebu, i vy byste si měli pospíšit. Zásoby vánočních dekorací se nám docela rychle tenčí. Ještě samozřejmě nějaké dekorace doplníme, ale co kdyby? Raději se pojištěte a vybírejte již teď. Připravili jsme pro vás rychlý přehled, co by se vám mohlo hodit.

Adventní věnce

Pro adventní období je typický vánoční svícen. Dáváte-li přednost kruhovému provedení, máme varianty pro adventní věnce již připravené nebo proutěné věnce, které stačí nazdobit. Ať už adventní věnce nebo svícny jsou natolik tradiční vánoční dekorace, takže nesmí chybět ani u vás. Je jen na vás, jak zvolíte základ pro jeho výrobu.

Tácy a ikebany

Adventní věnec může mít v současné době mnoho podob. Nemusí se v zásadě jednat o věnec z chvojí či proutí jako takový. Moderní provedení nabízí různé možnosti. Pro základ lze zvolit tácy či ikebany, do kterých je možné tvořit krásná aranžmá. Velice široká nabídka skleněných, keramických a dřevěných táců vás bezesporu uspokojí. Máme různé barvy, tvary a designy. Velice oblíbené jsou i plastové ikebany. Mrkněte do kategorie vánoční tácy a podnosy nebo ikebany.

Vánoční bodce

Pro lepší umístění svíček se vám budou hodit vánoční bodce. Praktický delší hrot slouží k upevnění na základnu dekorace. Pořídíte je ZDE.

Umělé květiny a doplňky

K vytvoření krásného svícnu jsou zapotřebí nejrůznější doplňky a umělé květiny, které dodají aranžmá šmrnc a kouzlo. Velice efektně vypadají naše luxusní girlandy s třpytivým efektech, jež jsou vhodné spíše na vánoční dekorace většího rozsahu. Mezi tradiční dekorace patří třeba šišky, které máme v několika barevných provedeních.

Drobné adventní dekorace

Velice rozsáhlou máme nabídku adventních dekorací. Nahlédněte do této kategorie: //www.harasim.info/1945/adventni-dekorace/. Najdete zde dekorativní vločky, knoflíky, srdíčka, stromečky, hvězdy, rolničky, dekorativní stuhy, ozdoby na drátku a další dekorace, jež využijte při aranžování adventních i vánočních předmětů.

Vánoční osvětlení

Adventní výtvory můžete o to více ozdobit, pokud je doplníte vánočním osvětlením. Máme vánoční osvětlení napájené AA bateriemi, takže jsou pro tyto účely naprosto ideální. Zvolit můžete třeba varianty s 10xLED světýlkami nebo osvětlení na drátku. Stač jen omotat a konečný efekt bude nádherný.

Chybí vám něco v sortimentu adventních dekorací? Dejte nám vědět :-)

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno