Pořádná nálož novinek na jaro a léto 2022

Držte si klobouky, jedeme na prohlídku nově naskladněných produktů, které oceníte v jarní i letní sezóně! Všechny novinky najdete v této sekci, ale ty nejoblíbenější vám představíme tady a teď. Dlouho vás ale nezdržíme. Nasedat. Bude to rychlá jízda!


Co k Valentýnu


Den svatého Valentýna aneb svátek zamilovaných se nezastavitelně blíží a hned v patách mu je i 1.máj. My jsme připraveni. S námi dárek na Valentýna 2022 vyřešíte natotata. Jako každý rok u nás nechybí flower box, který je vhodný k aranžování živých i umělých květin. Vyberete si flower box srdce, kulatý, nebo hranatý?A v jaké barvě? K dispozici máme celou paletu barev. Květiny v krabici jsou skutečně romantickou záležitostí a dárek k Valentýnu pro ženu nebyl nikdy jednodušší. Květinové krabičky můžete doplnit i o čokoládu, dekorační srdíčka, či jiné drobnosti.



Máme pro vás tip i na dárek k Valentýnu pro muže. Objevte originální hrnky se srdíčkem pro páry. Jsou dekorované v romantických barvách a nechybí ani upřímný vzkaz pro milovaného. Porcelánový hrnek vaši lásku vyjádří za vás.


U romantiky ještě chvíli zůstaneme


Romantickou a útulnou atmosféru vytvářejí především vhodné dekorace. Nejlepší jsou takové, které můžete mít vystavené po celý rok. A přesně takový účel plní kovové lucerny. Lucerna může sloužit jako dekorace, ale lucerna se svíčkou se promění také v malou lampičku. Prázdný kout v obývacím pokoji vám ozdobí velká lucerna a na krb, či parapet můžete postavit menší. Prodáváme v sadách od 2 a více kusů. V balení vždy najdete různé velikosti.



Půvabně váš interiér ozdobí také dekorace srdce v podobě květináče, anebo cementové srdce, které si můžete koupit jen tak pro radost.



Abyste z kávy a čaje měli ještě větší zážitek


Sotva jsme porcelánové hrnky a kameninové hrnky naskladnili, rychle se po nich zaprášilo. Sortiment jsme doplnili a pokud jste to nestihli, můžete si je objednat právě nyní. Doporučujeme s nákupem ale dlouho neotálet.



Ať nikdy nepřijdete pozdě


Vyberte si místo obyčejných nudných hodin nové retro, nebo industriální hodiny, které oživí váš interiér. Návštěvy vám je budou závidět.



Dekorace do zahrady, které udělají radost


Kovový zápich zkrášlí záhonek a bude se na zahradě krásně vyjímat. Vhodný je také jako ozdoba do květináče.


Dále jsme mimo jiné naskladnili také nové keramické květináče s ornamentem, které ozdobí váš venkovní i vnitřní parapet.



Jak jsme psali na začátku, tohle byla jen malá ukázka. Mezi novinkami najdete také velikonoční dekorace, ptačí budky, další dekorace na zahradu, arearia, plechové květináče a tím to zdaleka nekončí. Podívejte se do sekce novinky. Přejeme vám příjemné vybírání.




Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno