Plastové květináče, které se staly hitem!


Každá žena, která si dává na své domácnosti záležet, nepodceňuje ani výběr správného květináče. Není to jen obal na květiny. Naopak vkusný plastový květináč umí i z obyčejné rostliny udělat velkou parádu. Přesně takové jsou plastové mísy Mira. Jaké jsou její přednosti?


Plastová mísa Mira


,,Její populární předchůdce mísa Roma má stále své fanoušky, kteří na velké plastové mísy na nožičkách nedají dopustit. Stále jsou hitem, ale my se snažíme svým zákazníkům nabízet více variant.” Tvrdí majitel oblíbeného velkoobchodu Harasim. Také nám prozradil, že plastové mísy z kolekce Mira zdobené originálním žebrováním jsou dalším žádaným produktem. I když se jedná o plast, fanoušci ekologie mohou vybírat i ECO varianty, které jsou vyrobené s významnou příměsí dřeva, nebo kávových slupek. Kávové mísy proto nejen, že dobře vypadají, ale také příjemně voní.



Barevné možnosti a velikosti


Vyhovět úplně všem lidem se snad nikdy nepodaří, ale s touto pestrou nabídkou barev k tomu mají jistě blízko. Jedná se zejména o přírodní alternativy, které zkrátka v každém interiéru i exteriéru vypadají opravdu dobře. Nemůžete tedy zvolit špatně. Na výběr jsou také velikosti, které mají v průměru 24 cm, nebo 30 cm.





Přednosti, které oceníte


Rozhodně vás potěší, že se jedná o levné plastové květináče. Určitě vás proto nezruinuje, když si nakoupíte více kusů a připravíte si doma nebo na své zahradě větší květinové aranžmá. V e-shopu Harasim vám navíc při odběru více kusů poskytnou výhodnější cenu. To je výhoda nákupu u velkoobchodu. Jak už jsme naznačili, jedná se také o ideální variantu jako venkovní květináče. Plast může být na dešti a navíc je mísa vybavena speciálním špuntem pro odtok přebytečné vody. Nemůže se tak stát, že by se vám rostlina při vydatném dešti utopila. Plastové květináče jsou také vybavené černou plastovou vložkou, do které můžete květiny přímo zasadit. Nově v internetovém obchodě najdete také závěsné květináče stejného typu. Jak vypadají, už se budete muset podívat sami. Navštivte jejich stránky a pusťte se do výsadby.


Plastové truhlíky také nabízejí, ale momentálně ne v této kolekci. Ale uvidíme, třeba se jednou také dočkáme. Neustále totiž rozšiřují svou nabídku.




 

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno