Opravdu pestrá nabídka nového zboží zima/jaro 2021

Naskladnili jsme pro Vás nové Eco plastové květináče v trendy nude barvách různých velikostí a tvarů. Květináče jsou vyrobeny z recyklovaného plastu s až 40% příměsí dřeva. Příměs tvoří dřevěné hobliny vznikající jako odpad při výrobě nábytku a dřevěných výrobků. Tyto květináče jsou jsou vyráběny s ohledem na životní prostředí a zase o krůček přispívají k jejímu zlepšení.

 

Lilia Jumper ECOFinezia dláto ECO

 

 

 

Magmolia Jersey ECOMísa Roma Eco

V našem sortimentu nebudou chybět ani tradiční lucerny, které u nás najdete jak dřevěné, tak i kovové. Co víc, potěšte svého blízkého moderním porcelánovým hrníčkem s krásnými motivy srdíček, skřítků, nebo hrnky ve stylu retro plechového hrnečku, díky kterým zpříjemníte zimní odpoledne plné horkého čaje či kávy ať už sobě nebo ostatním.

 

lucerna

lucerna

A jelikož víme, že svátek všech zamilovaných se blíží, zabrouzdejte do valentýnských dekorací, kde najdete dárek nejen pro svou drahou polovičku, ale také pro Vaše nejbližší.

 

medvídci

plyšový medvědplyšový medvěd

hrnekhrnek

 

Nenechte si ani ujít naši nabídku Flowerboxů, které jsou určené k aranžování a stačí do nich vložit živé či umělé květiny a z jednoduše svázaných květin Vám vytvoří jedinečný dárek. V případě živých květin je box pojištěn praktickou plastovou vložkou, která zabraňuje protékání vody.

 

flowerbox

flowerbox

flowerbox

Plechové vázy, kyblíky nebo i květináče patří mezi naše oblíbené produkty. Nejenže je najdete v několika barvách a motivech, nabízíme je i v několika tvarech a velikostech, takže se přizpůsobí jakémukoli stylu!

 

plechový květináč

plechový květináč

plechový květináč

plechový květináč

 


Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno