Nový červencový sortiment je naprosto úžasný. Mrkněte!

Naše sklady v těchto dnech doslova praskají ve švech. Novým zbožím jsme zavaleni až po strop a denně pilně pracujeme na tom, ať se o něj můžeme co nejrychleji podělit i s vámi prostřednictvím našich internetových stránek. Červencové nové dekorace opravdu stojí za to a jsme moc rádi, že vám je můžeme nabídnout právě my. Abychom nezdržovali a ihned vám ukázali, co jsme si pro vás připravili, máte níže přehled toho nejdůležitějšího.

Romantický kávový (čajový) servis Angelika

Nový porcelán z kolekce Angelika potěší všechny romantické duše. K dispozici máme dvě barevné provedení. Bílý servis působí velmi čistě, až nevinně, růžový je zase něžný a romantický. Porcelán lze rovněž mezi sebou kombinovat, i obě barvy dohromady vypadají velmi pěkně. A co můžete pořídit? Hrníčky v různých designech - na nožce, s podtalířkem i v klasickém provedení. Dále máme velkou mísu, misky, sadu cukřenky a mlíčenky či nádhernou konvičku a dózu.

Nová kolekce porcelánu Angelika je něžná, roztomilá a krásně se hodí do venkovských, romantických i moderních interiérů. Vynést jej můžete i na piknik. Posaďte se do trávy a užívejte si tyto krásné chvilky spolu s nádherným porcelánem.

Velmi přirozené umělé růže

Růže se řadí k nejoblíbenějším řezaným květinám vůbec. Každá romantická duše musí okouzlující květy růží milovat. Ačkoliv se nic nevyrovná těm živým, i ty živé mají velké mínus. Všem je jasné, že jejich krásu nelze uchovat navždy. Po pár dnech uvadnou a již se z nich těšit nelze. Zatímco umělé růže sice nevoní, budou vám dělat parádu po celý rok. Naskladnili jsme nové, překrásné růže, které vypadají téměř jako živé. No posuďte sami!

Tyto umělé růže jsou velmi atraktivní. Vytvořte si z jejich pomocí stylové a originální aranžmá. Dekorace se bude krásně vyjímat nejen u vás doma, ale jze ji použít třeba k výdobě svatebních sálů apod.

Originální kolekce dřevěných dekorací

Sortiment dřevěných dekorací jsme rozšířili o nové, naprosto jedinečné a originální zboží s jednoduchými, elegantními a květinovými motivy. Nově u nás pořídíte fotorámečky, různé skříňky a šperkovnice ze dřeva v béžovém, bílém či šedém odstínu s natištěními či vyřezávanými obrázky a ornamenty.

Dřevěné dekorace do bytu zútulní každý interiér. Díky neutrálním odstínům sladíte tyto bytové doplňky s jakýmkoliv vybavením.

Dekorativní polštářky s elegantními motivy

Pokud se vám líbí předchozí kolekce dřevěných dekorací, jsme si jisti, že nové polštářky do interiéru vás rovněž doslova ohromí. Dekorativní polštáře s motivem krajky nebo velkým ornamentem v šedém odstínu zahřejí i zkrášlí. V ceně je polštář i povlak, který můžete sundat a vyprat.

Polštářky jsou natolik univerzální, že budou kouzelně vypadat v každém interiéru. Uvelebte se v nich a jen odpořívejte.

Líbí se vám naše novinky? To není vše! Mrkněte do kategorie NOVINEK: //www.harasim.info/novinky/ a v klidu si projděte, co nového jsme si pro vás přichystali.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno