Novinky v plastových květináčích - nové designy i barvy

Plastové květináče se řadí k naší stále nabídce. Aby však tento sortiment nezevšednil a my vám mohli poskytnout nové zboží, snažíme se jej neustále rozšiřovat. V těchto dnech jsme na náš e-shop přidali další modely květináčů a doplnili barvy u některých stávajících kolekcí. Věříme, že se vám nové květináče budou líbit, rozšíří nabídku ve vašich prodejnách nebo zútulní vaše bydlení.

Nový design Magnolia Jersey

Plastové květináče Magnolia Jersey vychází z modelu Magnolia Design je však mnohem originálnější a atraktivnější. Květináče Jersey jsou z vnější strany zdobené pleteným dekorem, který mu dodává šmrnc a jedinečnost. K dispozici jsou 3 velikosti - 140 mm, 190 mm a 300 mm. Vybírat můžete z 8 moderních barev - bílé krém, antracit, mocca, bílé, šedé, taupe, tmavě fialové - baklažánové a tmavě zelené. Tyto květináče jsou vhodné do interiéru i exteriéru.

Nový design Malwa vroubkovaný

Dalšími zcela novými květináči v naší nabídce jsou květináče Malwa ve vroubkovaném designu. Jedná se o nízké plastové květináče s matným vroubkovaným povrchem a mírně kónického tvaru. Disponují praktickou vyjímatelnou černou plastovou vložkou. Do plastové vložky lze rostliny přímo sadit, pokud do dna této vložky vyvtráte odtokové otvory. Tento typ je k dostání také ve 3 velikostech - 190 mm, 250 mm a 300 mm. Vybírat můžete až z 6 barev v zemitých ostínech, jako je cappuccino, bílá krém, frappe a mocca, ale i v oblíbeném ostínu bílé a antracit. Hodí se jak do interiéru, tak exteriéru.

Nové barvy u květináčů Lilia

Květináče Lilia již možná znáte. Ano, jsou v naší nabídce nějaký ten pátek. Nicméně je můžete nově pořídit v jiných barvách, než doposud. Stále je tento typ květináče k mání v lesklém nebo vroubkovaném provedení, ale u odstínů nastala změna v případě lesklého designu. Nyní lze vybírat celkem z 6 barev. Moderní jsou zemité tóny, jako je cappuccino, bílá krém, frappe a mocca, ale i oblíbená bílá a antracit. Nabídka je navíc bohatá o nělikok velikostí - 270 mm, 370 mm, 465 mm, 570 mm a 753 mm. Tento typ květináčů vypadá fantasticky doma i venku.

Nová barva u květináčů Rosa

Květináče Rosa se v našem e-shopu řadí mezi ty menší, jež jsou ideální na hrnkové květiny. K 6 jemným pastelových barvách přibyl další tón, a to krémový odstín (bílá krém). Tyto něžné květináče se hodí do každého moderního a romantického interiéru.

 

Koukněte na naši kompletní nabídku plastových květináčů a obklopte se květinami a rostlinami, ať už doma nebo venku. Květináče jsou vděčné a praktické dekorace, které nesmí chybět v žádné domácnosti.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno