Nové značky: Angel of Happiness a Happiness for Your Home

Již nějakou dobu jsme přemýšleli nad tím, jakými novými dekoracemi oživit náš bohatý sortiment. Chtěli jsme přinést něco jiného. V tom nás napadla myšlenka, že bychom vám zákazníkům rádi nabídli takové dekorace, ze kterých se budete jednoduše radovat. Radost je úsměv na tváři, v přeneseném slova smyslu pocit štěstí. Abychom pociťovali více štěstí, je třeba si všímat i detailů. Detailů kolem našeho běžného života. Jsme přesvědčení, že právě dekorace, kterými se obklopujeme, mohou v každém z nás vyvolat okamžiky štěstí a radosti. Navíc můžeme prostřednictvím bytových doplňků pomoci druhému ke štěstí, i kdyby jen částečně. Dárek z lásky, z přátelství jde ruku v ruce právě s tím, že chcete udělat radost svým bližním.

Z této úvahy tedy vzešel nápad, zcela jasný a prostý. Vybrané nové zboží, o kterém jsme přesvědčení, že by vás mohlo potěšit, bude nyní označeno značkou HAPPINESS FOR YOUR HOME a kolekce andílků bude speciálně doplněna o etiketu ANGEL OF HAPPINESS.

Na etiketách bude prostor pro vepsání vzkazu, v případě, že budete chtít dekorace někomu věnovat ve dvou jazykových verzích - češtině a slovenštině.

 

Společně s našimi předními dodavateli jsme vybrali ty NEJ kousky, jež budou zastoupeny těmito dvěma novými značkami ANGEL OF HAPPINESS a HAPPINESS FOR YOUR HOME. Zda malá ochutnávka:

Dekorace Happiness for Your Home

Dekorativní andílci Angel of Happiness

 

Tyto dekorace poprvé představíme na zářijovém veletrhu FOR DECOR & HOME, který se uskuteční ve dnech 6. - 8. 9. 2018 na výstavišti PVA EXPO PRAHA, Letňany. My zde samozřejmě chybět nebudeme a tímto Vás srdečně zveme. Tentokráte budeme ve zcela novém a větším veletržním stánku, takže toho bude k vidění mnohem více, než na předcházejících ročnících.

A jelikož jsme pravidelnými vystavovateli, opět jsme vám vyjednali VSTUP ZDARMA pro obchodníky (registrace na IČO) nebo 50% SLEVU na nákup VSTUPENKY. Stačí kliknout na obrázek níže, nebo na tento odkaz: http://fordecor.cz/vystavovatel/voucher?v=a7a8dd8571e179a1840b96c639bbf9ce, kde si lze vstupenky objednat.

Moc se na Vás těšíme. Určitě se za námi zastavte!

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno