Nové velikonoční dekorace v duchu tradice

Velikonoční svátky budeme letos slavit o něco později. Velikonoční pondělí připadá na 17. dubna, nicméně již nyní si můžeme své příbytky vyzdobit v jarním a velikonočním duchu. Myslíme, že zimy bylo již dost! Jarní nálada přispěje k tomu, že se budete doma cítit zase o něco lépe, příjemněji a z veselých dekorací můžete načerpat novou energii. Takže ať už si chcete vyzdobit svůj byt nebo pořídit nové zboží do svých prodejen a e-shopů, mrkněte, co nového jsme si pro vás připravili.

Do naší nabídky velikonočních dekorací jsme v těchto dnech přidali další krásné kousky, které se nesou v duchu tradičních Velikonoc. Nové zboží zahrnuje zejména vajíčka, bez kterých se žádné tradiční Velikonoce neobejdou a roztomilá zvířátka zhotovená z látek evokující období našich babiček a prababiček.

 

Rozšířili jsme sortiment o nová velikonoční vajíčka. Jsou vyrobena především z plastu, který je momentálně vděčný v tom, že se vám vajíčka za žádných okolností nerozbijí. Navíc mohou dělat parádu i venku, protože jsou odolná vůči povětrnostním vlivům. Velikonoční atmoféru tak díky těmto vajíčkům můžete přenést také do venkovních prostor.

Máme varianty jen tak na položení - ideální do různých aranžmá, na zavěšení nabízející využití na větvičky nebo na špejli, jež dozdobí každý květináč s jarní květinou.

Co se týče stylu, moderní jsou spíše nezdobená, pouze jednobarevná vajíčka v jarních barvách, jako je žlutá, zelená nebo oranžová, případně ve zcela přírodním provedení. Pokud se na kraslicích nějaké to zdobení vyskytuje, jedná se pouze o velice jemný vzor. Trendová vajíčka se tedy nesou v jednoduchém stylu.

 

Velikonoční dekorace dále obohatily látkové velikonoční figurky, o kterých jsme již zmínili, že jsou vyrobené z látek v tradičním duchu. Objevuje se na nich vzor květinek, puntíků a kara. Barevně jsou tato zvířátka spíše decentní. Využit byl odstín zemitých barev - zelené a hnědé.

Vybírat můžete slepičky, kohoutky a zajíčky, jež patří k tradičním symbolům Velikonoc. Máme varianty na postavení, jež jsou uvnitř vycpaná kuličkami pro samostatné sezení, nebo řešení na špejli. Zvířátky si můžete dozdobit různá velikonoční aranžmá nebo plastové květináče.

Dále u nás pořídíte malá kuřátka umístěná v hnízdě nebo v košíčku ve výhodném balení po 6 nebo 12 kusech. Tato dekorace bude vypadat naprosto úžasně v jarním aranžmá spolu s živými květinami - primulkami, hyacinty, narcisy apod.

Z nabídky nových velikonočních dekorací to není vše. Můžete se těšit i na další nové kousky, které v nejbližších dnech na e-shop přidáme. Již brzy další velikonoční zboží!

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno