Nové podzimní dekorace již můžete objednávat

Ačkoliv je v plném proudu léto, naše myšlenky se již ubírají na následující roční období - podzim. Pravdou je, že se nám v hlavě honí myšlenky také na vánoční dekorace, ale abychom moc nepřeskakovali, nejdříve bychom vám chtěli představit podzimní dekorace, které jsme si na tuto sezónu 2016 připravili. Aktuálně již mnohé doplňky na podzim naleznete na našem e-shopu, přičemž můžete v nejbližších dnech očekávat ještě další krásné věcičky.

 

Pro letošní podzim jsme vybrali především umělé květiny, zejména pak chryzantémy, jež jsou pro podzim typické, ale také růže, pivoňky, jiřiny, hortenzie, slunečnice a další připomínající ještě poslední záchvěvy léta.

 

Kromě kvetoucích umělých květin u nás můžete pořídit rovněž velice povedené větvičky hrající všemi možnými barvičkami. K dostání jsou ve svazcích, jednotlivě nebo ve fromě girlandy.

 

Některé jsou ozdobeny například malými dýněmi, jablíčky apod., což jsou pro podzim snad nejcharakterističtější zeleninou nebo ovocem.

 

Na podzim si můžete také vyzdobit vstupní dveře věnečkem, který přivítá vaše hosty. Věnců pro různá aranžmá máme nespočet, ať už z proutí, ratanu, vinné révy, šišek apod.

K aranžování podzimních dekorací máme mnoho potřeb, stačí nahlédnout do kategorie: //www.harasim.info/1849/podzimni-dekorace/ a stačí si vybrat.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno