Nové letní svíčky - různé designy, barvy, tvary a navíc 27 vůní

Svíčky jsou bezesporu jedny z nejprodávanějších, nejoblíbenějších a nevděčnějších dekorací vůbec. Proto jsme pro toto léto naskladnili nové kolekce svíček a lampiónů s letními motivy i vůněmi, jež provoní a ozdobí vaše domovy. Pakliže vlastníte obchod s dárkovým zboží a dekoracemi, neváhejte se zásobit našimi novými designovými svíčkami, neboť se po nich určitě zapráší. Jsou jak vhodným dárkem pro vaše blízké, ale také krásnou dekorací do interiéru i pro letní večery, které strávíte na venkovním posezení.

Romantická kolekce

Svíčky s romantickým dekorem růží potěší ne jednu romantickou duší. Máme je ve třech barvách - bílé, fialové a šedé. Vybírat lze z několika tvarů.

Tato kolekce nabízí také lampióny s naprosto stejným motivem v provedení kostka nebo válec. Stačí dovnitř vložit např. čajovou svíčku a získáte krásnou prosvícenou dekoraci.

Levandulová kolekce

K létu patří nádherné levandule a jelikož jsme mezi letní dekorace zařadili také dekorace Provence, pak byly svíčky s motivem levandule jasnou volbou. Snad se budou líbit i vám. Vybírat lze několik velikostí, z barev bílé nebo fialkové.

Kolekce je rovněž obohacena o lampiónové provedení. Máme varianty kostka nebo válec.

Aromatická kolekce

Vonné svíčky u nás v e-shopu nechybí. Zajistili jsme pro vás hned 27 vůní a celkem 27 různých barev. Navíc lze vybírat ze 3 velikostí - 5,5 cm, 11 cm a 16,5 cm ve tvaru válce.

Vložte svíčku do svícnu nebo lucerny, vytvořte si s její pomocí krásné aranžmá...zapalte a pozorujte plápolající romantický plamínek a vnímejte příjemné vůně. Vyberte si tu svou nebo zásobte své obchody. Vše najdete v kategorii: //www.harasim.info/1733/svicky/

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno