Nové designy FLOWER BOXŮ v naší nabídce

Flower boxy jsou v současné době luxusní formou a zároveň alternativou ke klasickým kyticím. Darovat je lze k jakýmkoliv příležitostem, zejména pak k těm významným, neboť svým provedením představují určitou exkluzivitu. I vy můžete tyto nádherné kytice v krabicích vyrobit, aranžovat, darovat...udělat radost!

Nabídka našich krabic na květiny zahrnuje luxusní sady sčítající 3 různé velikosti. Kolekce Flowers just for you je jemná, elegantní a máme ji k dispozici v barvě bílé, světle šedé a speciálně také v zářivé rudé, která se perfektně hodí na vánoční aranžná, protože červená barva k Vánocům neodmyslitelně patří. Ale třeba také na sv. Valentýna. Je to ideální spojení v souvislosti s příležitostí, kdy chcete sdělit dané osobě, že ji milujete.

Druhá naše kolekce je veselejšího rázu. Jedná se o kárované provedení v retro designu. K dispozici máme tyto flower boxy ve třech tónech - světle šedém, světle růžovém a krémovém. Varianty jsou celoroční, využijete je ve všech obdobích a k jakýmkoliv událostem. Tvar můžete vybírat kruhový nebo hranatý.

 

Naše flower boxy jsou obohaceny o plastovou vložku, která se nachází uvnitř každé krabice. Díky ní není potřeba vystlávat box třeba celofánem. Plastová vložka zabrání protečení vody a poslouží rovněž jako plastový květináč nebo v podstatě i váza, protože tak je možné mít v krabici alespoň trochu vody. Boxy jsou kvalitně provedené, součátí je víko a mají také praktické ouško z dekorativní stuhy.

Tato kytice ohromí každého obdarováno. Především ženy z ní budou bezesporu velmi nadšené. Je to skvělá možnost, jak darovat výjimečné osobě výjimečným způsobem květy.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno