Nové dekorace pro krásnější jaro a léto

Kdo nás pravidelně, případně alespoň občas sleduje, mohl si v těchto dnech povšimnout, že jsme na náš e-shop harasim.info přidali obrovské množství různorodých nových dekorací pro zpříjemnění jarního a letního období. V následující zprávě jsme shrnuli výběr těch nejzajímavějších novinek, které nesmíte přehlédnout.

Romantické plechové a keramické květináče

Jistě s námi budete souhlasit, že květin není nikdo dost! Interiér celkově vždy projasní a oživí, zahradě a venkovním prostorám ještě více přidají na kráse. A stejně jako květin, nikdy neuděláte chybu nákupem nového květináče. Nejen, že podtrhne kouzlo dané rostliny, ale zároveň poslouží jako dekorativní prvek. Jeho výměnou můžete změnit ráz interiéru i exteriéru. Aktuálně u nás můžete nalézt jak plastové květináče, jejichž nabídku jsme letošním jarem výrazně rozšířili, tak originální keramické a plechové květináče v romantickém a provence stylu. Plechové květináče jsou převážně laděny do bílé barvy. Zdobí je motiv srdíčka nebo se na nich objevují levandule z prosluněné Provence a prvky typické pro Francii. Velice efektně vypadají také modely ozvláštněné stužkovým lemem.

Keramické květináče nabízí rovněž originální modely. Zajímavé jsou ty, jež mají po celém svém povrchu originální reliéf. Romanticky a něžně vypadají obaly v bílé barvě doplněné o motivy srdíčka. K dostání jsou moderní barvy, jako je šedá, růžová, bílá. Mrkněte na kompeltní sortiment těchto kvěitnáčů.

Veselé zápichy do květináčů

Kdo z vás chce vnést do interiéru nebo exteriéru trochu té legrace a zábavy, určitě nesmí přehlédnout nové veselé zápichy do květináčů. Tyto dekorace jsou jako malované, působí pohádkově a líbit se budou hlavně dětem. Jedná se rozměrově o větší provedení, takže se hodí spíše do venkovních prostor, ale netvrdíme, že do interiéru nejsou vhodné. Vybrat si můžete z variant zvířátek, jako jsou berušky, včelky, žáby, plameňáci, sovy, mravenci, ptáčci a další. Hezky vypadají také květiny v různých barvách. Některé varianty disponují efektním větrníkem.

Stylové doplňky do kuchyně a ke stolování

Mezi nejoblíbenější letní činnosti patří grilování a nejrůznější zahradní párty. Proto u nás nechybí dekorace, doplňky a pomocníci k těmto pohodovým událostem. V rámci stolování nabízíme nádherné porcelánové servírovací sady a misky, úžasné sety prkének s noži a dalšími příbory na sýry, pizzy apod. Doskladnili jsme také oblíbené džbány s kohoutkem a párty sklenice. Na grilování můžete pořídit ohniště a grily, včetně těch přenosných. Vybírat lze také z praktických dřevěných bedýnek, krytů na potraviny, krabiček na čaje a dalších užitečných a dekorativních pomocníků. Nahlédněte do kategorie Doplňky do kuchyně nebo Grily, Grilování, Ohniště.

Zahradní doplňky

V letním období, a bezpochyby také díky letošnímu velice příznivému počasí, trávíme nejvíce času venku. Zpříjemněte si venkovní posezení, terásku, balkon nějakým praktickým a zároveň dekorativním prvkem. Zahradní dekorace mají své kouzlo a zútulní i vaše exteriérové prostory.  Před chladnými večery se ochraňte nádherným plédem v námořnickém stylu, na stůl si postavte originální skleněnou lucerničku napájenou solární energií. Na stejném principu funguje i dekorativní kámen, který můžete umístit kolem chodníčků, ke vstupním prostorám nebo k venkovnímu posezení.

Originální aerária

Aerária jsou letošním hitem a pěstování rostlin v těchto nádobách je velice originální. Tento působivý prvek ozvláštní jakýkoliv interiér. Aerárium nemusí výhradně sloužit pouze k pěstování rostlin žijících ze vzdušné vlhkosti, ale naplnit jej můžete i různými drobnými dekoracemi, kamínky a čajovou svíčkou, umělými květy, mušličkami apod. Fantazii se meze nekladou. V našem e-shopu nabízíme spoustu aerárií různých tvarů a velikostí. Máme také varianty již osázené umělými, avšak velmi přirozenými sukulenty. Určitě si vyberete.

Úchvatné keramické vázy

Každý několikrát do roka dostane nějakou tu kytici, takže by v žádné domácnosti neměla chybět váza. Váza je snad nejtypičtější interiérovou dekorací a my jsme naskladnili opravdu působivé a nádherné modely. Jsou laděny do velice moderního stylu a barev. Z různých velikostí a tvarů si nejde nevybrat. Tak pořiďte i vy minimálně jednu domů.

Toto není vše! Náš sortiment nových dekorací a doplňků je mnohem širší. Na veškeré novinky lze nejrychleji nahlédnout přechodem do kategorie NOVINKY.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno