Nevíte, co na Valentýna? Vsaďte na nejprodávanější hrnky se srdíčkem

Sotva skončí Vánoce, už abychom si lámali hlavu s dárky na Valentýna. Pak jsou tady narozeniny, svátek, výročí a kdo ví, co všechno dalšího. Přes celý rok zkrátka existuje mnoho příležitostí, kdy přemýšlíme, čím potěšit svého partnera, či partnerku. Na jednoho je toho až příliš a druhého nakupování může klidně bavit. V každém případě máme pro vás v tomto článku tip na velmi populární porcelánové hrnky pro páry, které stojí pár korun. Čtete správně. Svátek zamilovaných nemusí být jen o drahých věcech. Věřili byste tomu?


Maličkosti, které udělají největší radost


Kvalitní porcelánový hrnek je skvělý praktický dárek. Pokaždé, když se z něho váš milovaný napije, vzpomene si na vás. A o tom to je. Objednejte si sadu hrnků se srdíčkem a vytvořte si romantické ráno s bohatou snídaní přímo v posteli. Starosti nechte za dveřmi a vychutnejte si společné okamžiky. A co je na tom nejlepší? S hrníčky si takovou atmosféru můžete dopřát kdykoliv. Nemusíte je používat jen ve sváteční den. Zároveň jsou skvělá dekorace, na kterou se nebude v žádném případě prášit. V koutě bez povšimnutí jistě nezůstanou. Čaj a káva z nich bude chutnat přímo senzačně.


Nejoblíbenější porcelánové hrnky se srdíčkem objevíte ve velkoobchodu Harasim. Prodávají sady po dvou kusech, nebo samostatně. Výběr je opravdu pestrý. Pokud si chcete vyladit i interiér, vyberte si u nich rovnou i nádherné valentýnské dekorace.


A je to! Dárky na Valentýna pro muže i ženu máte vybrané. Letos to bylo snadné, ale uvidíte, že si hrnečky společně zamilujete. Teď už jen stačí vymyslet, co dobrého si připravíte na snídani. Pánům doporučujeme přikoupit ještě růži, aby ráno bylo skutečně dokonalé. Přejeme vám krásný Valentýn!











 

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno