Netradiční plastová velikonoční vajíčka. Vyberte si online!


Velikonoce 2022 už klepou na dveře a to znamená jediné, je tady čas na jarní aranžmá. Pořádná výzdoba se neobejde bez velikonočních vajíček a kraslic. Možná máte naplánováno zdobení vajíček s dětmi, ale klasická plastová velikonoční vajíčka jsou často také nedílnou součástí domácích zásob. My je rozhodně doporučujeme, protože se dnes dají koupit opravdu skvostné kousky. Jejich hlavní výhodou je, že vám vydrží skutečně mnoho let a počáteční investice je za tak velkou parádu opravdu minimální. Hledali jsme pro vás, až jsme našli internetový velkoobchod Harasim s obrovským výběrem. Tady jsou naše tipy.


Malované vajíčka se srdíčky


Bílá a černá v kombinaci s zlatým, nebo stříbrným zdobením působí elegantně. Nejedná se o klasické pestrobarevné velikonoční vejce, a to nás na tom velice baví. V e-shopu Harasim sází na netradiční zdobení, ale najdete u nich i klasiku. Každý si tak přijde na své.




Velikonoční vejce se zdobením připomínající mramor


Tohle byla láska na první pohled. Rozhodně působivé zdobení, které jen tak někde neuvidíte. Kdo miluje moderní prvky, tyhle vajíčka na Velikonoce si musí pořídit.




Originální velikonoční vajíčko s peříčkem


V nádherné přehlídce kraslic pokračujeme. V barvách zlaté, černé a stříbrné můžete koupit také velikonoční zajíce a vykouzlit velikonoční výzdobu jakou u někoho jen tak neuvidíte. Kdo nechce být tuctový, má jistě vybráno.




Velikonoční vejce kreslené


Jak jsme na začátku zmiňovali, na své si přijdou i fanoušci klasických vajíček. Na zlatém dešti a kočičkách se budou krásně vyjímat. Doporučujeme si kategorii velikonoční vajíčka otevřít a shlédnout celou nabídku. Objevíte velikonoční vajíčka na pověšení, ale také na špejli vhodné k zapíchnutí do květináče. Přejeme hezké vybírání.



 

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno