Nekonečně pestrá nabídka VÁNOČNÍCH DEKORACÍ je tady!

Ač se zdá, že jsou Vánoce ještě daleko, čas plyne rychle jako voda. Ani se nenadějeme a už budeme ladit naše příbytky do vánoční atsmoféry. A pokud to vezmeme z pohledu prodejen a e-shopů, na představení vánoční nabídky je nejvyšší čas. Vždyť už ji konkurence také připravuje. Přinášíme vám přehled tipů na vánoční dekorace, které v našem internetovém obchodě můžete na tuto sezónu pořídit. A že je z čeho rozhodně vybírat! Tolik dekorací a ozdob jsme asi ještě nikdy v minulosti neměli. Také díky velkému zájmu Vás.

1) Vánoční ozdoby a závěsné dekorace

Vánoční ozdoby na zavěšení skvěle a originálně doplní vánoční stromeček. Jejich využití je však mnohem širší. Mohou se zavěsit do oken, na dveře, na garnýže apod. Oživí každé vánoční aranžmá a obklopit se jimi lze v podstatě napříc celým interiérem. Naše nabídka závěsných dekorací je obrovská, máme různé tvary, velikosti. Jsou zhotoveny z nejrůznějších materiálů, nicméně vévodí kov, plast a dřevo.


2) Vánoční baňky

V našem vánočním sortimentu nesmí chybět vánoční baňky. Trendem letošních Vánoc jsou baňky jednoduché, především v bílé a stříbrné barvě. Takové u nás máme a bezesporu váš vánoční stromeček zjemní a elegantně naladí. Dále u nás můžete pořídit drobné baňky, ať už s očkem nebo na drátku, jež využijete hlavně při vánočním tvoření. Na adventním věnci, svícnu a jiných vazbách musí tyto baňky být.

3) Adventní dekorace

Vánocům předchází advent a už na tento čas se můžete pomalu připravovat. Budou se zase plést a tvořit adventní věnce a na ty budete potřebovat různorodé adventní dekorace. Tyto výtvory a ozdoby přinesou do všeho domova sváteční atmosféru, proto si udělejte domov krásným. Mrkněte na naši nabídku a vybírejte. Máme již předpřipravené adventní věnce, které stačí ozdobit, ale i moderní varianty. Dále spoustu drobných doplňků a ozdůbek, jež využijete k aranžování.

 

4) Betlémy

Mezi typické symboly Vánoc se řadí betlémy. I ty jsme letos zařadilli do naší nabídky, neboť je mezi námi spousta těch, jež se navrací k tradicím. A právě betlémy v minulosti nechyběly v žádné domácnosti. Dnes už je většinou vídáváme pouze v kostelích, nicméně, proč si jej v menším a moderním provedení nepořídit i domů? Máme i varianty s osvětlením, což dodá dekoraci to pravé kouzlo Vánoc.

 

5) Svícny

Svíčky a svícny jsou celoroční záležitosti, ale během Vánoc je využíváme o to více. Jedná se o tak jednoduchý, nicméně vděčný doplněk do bytu na dlouhé a chladné večery. A že je z čeho vybírat! U nás najdete nádherné a originální vánoční svícny pro tu pravou zimní a vánoční atmosféru.

6) Lucerny

Stejně tak i lucerny patří k Vánocům a vytvářejí romantickou a hřejivou atmosféru. Lucerna je dekorací sama o sobě, ale lze ji využít i k mnohým vánočním aranžmá. Stačí do lucerny vložit kromě svíčky, třeba vánoční osvětlení, vánoční baňky, vánoční umělé větvičky apod. Celou lucernu lze navíc také dozdobit dle fantazie.

7)Andílci

Ochranářskými posli Vánoc jsou andílci. Dekorace, která je v posledních létech tolik populární přinese ve svátečním čase do domova klid a rodinnou pohodu. Pořídit u nás můžete tyto sošky v mnoha velikostech, polohách a designech. Doporučujeme především plechové anděly, které jsou velice originální a elegantní.

8) Látkoví andílci

Pokud andílky jednoduše milujete a to v jakékoliv podobě, můžete si je pověsit na vánoční stromeček. Nabízíme drobné látkové andílky v balení po 12 kusech z různých tradičních i moderních látek. Líbí se vám šatičky z juty nebo třpytivé jemné látky? Obojí není problém.

9) Vánoční postavičky

Pokud se řadíte mezi příznivce rozmilých dekorací, pak vás jistě osloví látkové vánoční postavičky, případně keramické figurky různých zvířátek, skřítků a víl. Trendovou záležitostí jsou sobi a sněhuláci ve svetru a s čepicí v nordic stylu. Tyto okouzlující dekorace rozveselí každý interiér a potěší především děti. No není to tak?

 

10) Osvětlení na ven

Vánoční osvětlení rozzáří po čas vánočního období města, obce, domy i zahrádky. Nabídka osvětlení je u nás letos mimořádně pestrá. Najdete u nás nejrůznější řetězy, girlandy a osvětlení na drátku nejen v provedení klasických žárovek, ale i různých tvarů. Máme varianty s přívodem do zásuvky, tak na baterie, takže lze osvětlení umístit kdekoliv, aniž byste byli limitování elektrickou energií.

11) Osvětlení dovnitř

U osvětlení ještě zůstaneme, neboť je momentálně velice populární zakomponování dekorativního osvětlení do interiéru. Pořiďte si světelné prvky do bytu ve vánočním, ale i neutrálním designu a prosvětlete si byt v dlouhých podzimních a zimních večerech. Poslouží místo lampiček a atmosféra bude naprosto kouzelná. Pořídit můžete různé světelné figurky, domečky, kostely, sněhuláky, koule, hvězdičky, stromy apod.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno