Naskladnili jsme mnoho nového zboží - velký přehled zde

Určitě nám dáte za pravdu, že nové zboží máme stále a pravidelně na náš e-shop Harasim.info přibývá. Veškeré nové produkty naleznete nejrychleji v kategorii NOVINKY, ale jelikož jsme jej aktuálně naskladnili tolik, že je možná složitější se v nové nabídce zorientovat, připravili jsme pro vás přehled těch největších bestsellerů.

Plechové nádoby

Jsou pryč doby, kdy byla plechová vědra snad na každém statku a sloužila převážně k praktickým účelům. Právě toto období bylo inspirací pro mnoho výrobců, jež přichází na trh s produkty v novém, moderním pojetí. I dnes pořídíte nejrůznější plechové květináče a nádoby, jež mají především dekorativní funkci. Samozřejmě poslouží částečně i praktickým účelům, ale důraz se klade zejména na estetiku. Do našeho sortimentu jsme zařadili krásné, stylové a originální plechové obaly, se kterými vyzkouzlíte spoustu radosti. Roztomilé plechové nádoby s motivem puntíků působí velmi jemně. Pro venkovský, provence, ale i moderní styl se hodí rovněž květináče s reliéfem a nápisem Flowers and Garden či s křídovou cedulkou, na kterou si můžete křídou cokoliv napsat. K dispozici jsou i další varianty. Máme různé velikosti i tvary.

Skleněné svícny

Snad mezi netrendovější a nejprodávanější dekorace se dají v poslední době zařadit svícny a lucerny. Nově máme skleněné svícny ozdobené přírodním provazem či doplněné nápisem. Svícny se hodí nejen do interiéru, ale třeba také ven na terasu, balkón či na zahradu, kde vytvoří útulnou, romantickou atmosféru. Dodají světlo, teplo a zahradní posezení ozvláštní.

Umělé růže

Růže patří k nejoblíbenějším květinám, ale ne vždy vydrží, tak jak bychom si přáli. Proto pro vás máme umělé růže, které vám neuschnou, udělají velkou parádu klidně i celoročně a zároveň vypadají velmi přirozeně. Tyto umělé květiny jsou dispozici v trendových barvách - pastelové modré, mentolové a smetanové. Disponují žilkováním, proto opravdu působí jako živé.

Dekorační nerezové koule

Pokud hledáte nějaký originální prvek na zahrádku nebo do interiéru, pak jsou dobrou volbou dekorativní koule. Dekorativní koule, které jsou vyrobené z nerezi lze umístit do okrasné zahrádky, na stůl k venkovnímu posezení či jen tak položit na zem ke vstupních dveřím. Budou krásnou dekorací také v interiéru. Tento estetický a nadčasový prvek bude stylovu ozdobou každé domácnosti i zahrádky.

Provozujete internetový obchod s dekoracemi či kamennou prodejnu? Zásobte se novinkami, které budou mít u zákazníků velký úspěch. Registrujte se do velkoobchodní sekce pro zobrazení velkoobchodních cen. V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat, rádi vám pomůžeme a poradíme.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno