Nabídka plastových květináčů je ještě širší

Jaro o sobě začíná dávat znát a zanedlouho naplno propukne zahradní sezóna. Naše venkovní prostory budeme moci opět probudit po dlouhé zimě a připravit je na nadcházející nejkrásnější období v roce. Už nyní je v květinářstvích k dostání nespočet jarních druhů, jako jsou primule, narcisy, tulipány, hyacinty apod, které můžeme zasadit do venkovních truhlíků, či si jimi rozveselit naše příbytky. Většina z vás jste přímo prodejci, takže víte, o čem mluvíme.

Květiny a květináče se odjakživa doplňují, proto jistě oceníte fakt, že jsme stálou nabídku plastových květináčů rozšířili o nové modely, ať už od značky Lamela, tak Prosperplast. A protože vám chceme ušetřit čas hledáním a zjišťováním, o které květináče se konkrétně jedná, přidáváme vám zde alespoň stručný přehled nových modelů.

1. Aztek a Aztek truhlík

Květinové obaly Aztek se skládají ze dvou kusů květináčů. Jeden je děrovaný květináč (k), do kterého se vkládá plný květináč - vklad (v). Spolu pak vytvoří krásný a zajímavý okrasný obal na vaše květiny. K dispozici máme 8 barevných kombinací. Děrovaný květináč máme ve dvou barvách - bílé a světlé šedé. V rámci plného vkladu máte možnost zvolit odstín bílý, světlé šedý, světle béžový, mátový a oceán blue. Co se týče tvarů, vybrat lze klasický nebo oválný, který vypadá jako truhlík.

2. Sandy Bowl a Sandy Bowl závěsný

Kolekce květináčů Sandy Bowl je vellice atraktivní. Vlnky, které obalu dominují, vytváří atraktivní a moderní design. Zajímavé jsou i malinké otvory. K dispozici jsou trendové odstíny - mocca, bílý, krémový, šedý kámen a antracit. Nádherná je i varianta se závěsy, díky které prokouknou vnitřní i venkovní prostory. Květináče jsou s praktickým plastovým vkladem.

3. Splofy Bowl

Tvarově shodný, jako předcházející kolekce, je i model Splofy Bowl. Buclatý design je velmi originální a oživí všechny prostory, kde květináč umístíte. Povrchovou úpravou připomíná úplet a díky pastelovým barvám se jedná o velice trendovou záležitost. Obal s praktickým plastovým vkladem lze pořídit v barvě broskev, mocca, šalvěj, bílý a krémový.

 

4. Splofy Case truhlík

Série Splofy je dále rozšířena o truhlíkové provedení Splofy Case. Díky těmto truhlíkům budou okenní parapety naprosto dokonalé. Umístit tento oválný květináč můžete také na jídelní stůl a osadit sezónními rostlinami. Zatím jej máme k dispozici v barvě bílé a krémové.

5. Splofy mísa

Aby byla kolekce Splofy kompletní, nesmíme zapomenout zmínit mísu Splofy. Povrchová úprava úpletu byla zachována, pouze tvar připomíná mísu. Ideální do venkovních prostor, na pietní místa, ale i dovnitř. Opět máte možnost vybrat ze dvou odstínů - bílé a krémové, což jsou neutrální tóny hodící vždy a všude.

6. Coubi Orchid neprůhledné a průhledné provedení

Orchideje se stále řadí k nejoblíbenějším pokojovým rostlinám, proto oceníte rozšířenou nabídku květináčů přímo pro tyto subtropické květiny. Tvarů máme několik, s tím, že u všech modelů nechybí vyvýšené dno k odtoku vody. Varianty jsou průhledné i neprůhledné a co se týče barev, máme jich několik. Stačí si vybrat.

Kompletní sortiment plastových květináčů najdete v kategorii: https://www.harasim.info/1437/plastove-obaly-na-kvetiny/

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno