Na jaro a Velikonoce jsme připravení. Co vy?

Velikonoční pondělí letos vychází na 22.dubna, což je relativně ještě daleko. Možná vás ani nenapadne nakupovat již nyní velikonoční dekorace, ale už jsme prožili a víme, že počasí je nevyzpytatelné a jaro může dorazit klidně už za měsíc a něco. S námi se na nadcházející sezónu můžete vždy připravit s dostatečným předstihem a klidem. E-shop zaplňujeme jarním, velikonočním, ale potažmo i celoročním sortimentem, který můžete mít i vy. A jak už to u nás chodí, zásoby nejsou neomezené, takže kdo dřív přijde, ten dřív mele...

Pakliže se podíváme na zboží z širokého pohledu, můžeme se povšimnout, že dominuje trend neutrálního provedení a barev. Stále lze pořídit figurky zvířátek či vajíčka v typických barvách jara, jako jsou zelená či žlutá, objevují se i prvky s růžovým pastelovým nádechem, nicméně aktuální jsou dekorace v odstínech bílé, béžové, šedé a hnědé. Těmito tóny nemůžete nikdy nic zkazit a jejich absolutní výhodou je variabilita. Hodí se zkrátka vždy a všude.

V kategorii velikonoční dekorace najdete především nespočet figurek zvířátek, ať už v keramickém, dřevěném nebo plechovém provedení. Zvířátka k jaru neodmyslitelně patří, logicky také k Velikonocům. Vdechnou do interiéru optimismus, život a udělají radost zejména dětem. Využít je lze prioritně jako dekorativní prvky, stačí je třeba jen postavit na poličku či okenní parapet, nebo jimi můžete doladit velikonoční a jarní aranžmá. K dispozici jsou různorodá zvířátka - slepičky, kuřátka, zajíčci, ovečky, ptáčci apod.

 

Velikonoce si neumíme ani my představit bez kraslic. V naší nabídce tedy nechybí velikonoční vajíčka a i ta se nesou v duchu neutrálních barev - zejména bílé a šedé. Tato moderní kombinace vypadá úžasně. Decentní provedení je stylové a vkusné. Vybírat můžete vajíčka na pověšení či na špejli. Jistě najdete způsob, jak si jimi ozdobit byt.

 

Do novinek v rámci jarního sortimentu jsme také zařadili nový porcelán, který díky velice něžným barvám a designu působí romanticky a kouzelně. Vždy je důvod pořídit si nový hrneček na čaj nebo kávu a zpříjemnit si tak chvilky u popíjení oblíbeného horkého nápoje. K dispozici jsou i sady, což může být krásným dárkem pro jakoukoiv příležitost. Tohle zboží se rozhodně vyplatí mít na prodejně.

 

Mezi naši stálou nabídku se řadí originální plechové, dřevěné, plastové květináče, truhlíky, obaly a nádoby. Na jaře je po nich vždy největší sháňka, proto se nezapomeňte zásobit dostatečným množstvím. Rozhodně je z čeho vybírat. Květináče jsou, co do počtu, největším sortimentem a neustále naskladňujeme nové a nové kousky. V rámci plastových květináčů bychom rádi zmínili novou kolekci Aztek s možností zvolit si barvu vnitřního a vnějšího obalu. Keramické květináče sčítají převážně betonové provedení ve velmi atraktivních designech.

 

Doporučujeme se podívat také do kategorie umělých květin, protože ty k jaru a Velikonocům patří. Ačkoliv nic nenahradí živý květ, naše varianty jsou poměrně přirozené a vhodné tam, kde živé rostliny nemohou splnit daný účel, zkrátka nevydrží. V sortimentu najdete řezané i hrnkové jarní květiny, jako jsou tulipány, narcisy, krokusy, frézie, lilie, hyacinty apod. Tyto květiny jsou ideální dekorací do každého bydlení, které oživí, ačkoliv se jedná o umělé provedení. Ověřilo se nám, že v rámci umělých květin, jsou v současné době velice oblíbené sukulenty. Jejich provedení je totiž velice přirozené a lze je naaranžovat do tolik trendových aerárií, různých nádob a květináčů. Nabídku jsme proto rozšířili i o tyto krásné kousky.

 

Veškeré nové zboží vždy co nejrychleji najdete v kategorii NOVINKY. Sledujte tedy tuto stránku a objednávejte co nejrychleji.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno