Kvalitní smaltované grily na dřevěné uhlí - poslední kusy za skvělé ceny

Kdo nemá gril, jakoby nebyl. A léto bez grilování, to by taky nebylo to pravé. Z toho vyplývá jediné. Bez grilu to prostě nejde :-). Jestliže se rádi zakusujete do štavnatého masíčka připraveného grilováním, pak si jej dopřávejte kdykoliv budete mít chuť. Dopřávejte si vůni letních podvečerů i opečeného masa díky grilu na dřevěné uhlí.

Proč zvolit gril na dřevěné uhlí?

Grily na dřevěné uhlí patří mezi nejprodávanější a nejoblíbenější. Má to své důvody. Chuť a vůně masa připraveného na dřevěném uhlí či briketách je jedinečná a nezaměnitelná. Tyto grily jsou lehké, snadno přenositelné a dají se pořídit za příznivé ceny. Navíc nejsou závislé na žádné energii, jako je plyn nebo elektřina. Můžete si je vzít na piknik, na kempování a v podstatě kamkoliv, kde není přístup k energiím. Koneckonců grilování bez charakteristického kouře prostě není ono. Voňavý kouř z dřevěného uhlí představuje pro mnohé z nás tradici, kterou nechceme opustit.

Proč vybrat gril z našeho e-shopu?

V naší nabídce naleznete několik grilů na dřevěné uhlí, jež jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Konstrukce jsou řešeny z oceli s povrchovou úpravou, rošty z pochromované oceli zaručují kvalitu i dlouhou životnost. Grily nejsou pouze opařeny lakem, jak tomu u jiných grilů často bývá, proto vám budou sloužit po několik let. Navíc jsou cenově dostupné, takže si může každý vybrat takový gril, který si může dovolit z pohledu ceny.

Grily s otevřeným ohništěm

Modely bez poklopu mají stabilní a pevnou konstrukci. Velkou výhodou je možnost nastavit výšku roštu, takže si lze zvolit optimální teplotu grilovaných pokrmů. Grily jsou lehké, takže je snadno přenesete a v případě potřeby jednoduše gril očistíte od popele.

 

Po kliku na obrázek grilu přejdete k detailnějším informacím.

Grily s poklopem a možností uzavřít ohniště

Grily s poklopem nabízí možnost grilovat také v uzavřeném ohništi, čímž pokrmy získávají o to intenzivnější chuť i vůni. V poklopech jsou ventilační otvory, díky kterým je možné regulovat proudění a teplotu uvnitř grilu a také množství kouře. Modely níže mají ve spodních částech praktickou drátěnou odkládací poličku, třeba na dřevo či pytel s dřevěným uhlím a briketami. Grily, které mají dvě kolečka, jednoduše přemístíte, kam potřebujete, třetí noha slouží k větší stabilitě.

Po kliku na obrázek grilu přejdete k detailnějším informacím.

Kompletní nabídku grilů a potřeb pro grilování naleznete v kategorii: //www.harasim.info/1970/grily--grilovani--ohniste/. Užijte si okamžiky s rodinou a přáteli, užijte si léto, užijte si grilování.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno