Ještě více KVĚTINÁČŮ a TRUHLÍKŮ - rozšířili jsme nabídku o nové kolekce

Blíží se jaro a s ním přichází období, kdy se začínáme znovu věnovat zahrádce, nakupujeme nejrůznější květiny, ať už na záhonky, tak do květináčů a truhlíků. Právě plastové květináče patří k naší stále nabídce a tu jsme v těchto dnech rapidně rozšířili o nové kolekce nabízející trendový design. Nové modely jsou převážně určeny k venkovním účelům, takže udělají velkou parádu na terase, balkóně, před vstupními prostory a všude napříč zahrádkou. Nechybí ani květináče na orchideje, neboť těchto nádherných tropických rostlin není v žádné domácnosti dost, a tudíž se nový květináč zaručeně hodí.

Představme si tedy ve zkratce jednotlivé kolekce, jež se nesou v duchu moderní elegance a jsou laděny do atraktivních odstínů zejména bílé, mocca, antracitové, šedé nebo tmavě hnědé.

Ratolla Round

Květináče Ratolla Round disponují praktickou podmiskou. Ratanový design je velice oblíbený a trendový. V nabídce máme 6 velikostí - 14,5 cm, 16,5 cm, 19 cm, 22 cm, 25 cm a 30 cm ve 4 barvách - bílé, mocca, antracit a tmavě hnědé (umbra).

Ratolla Square

Květináče Ratolla Round vychází ze stejného ratanového designu jako v případě modelu Ratolla Round. Tvar je však v tomto případně čtvercový. Součástí je opět podmiska. V nabídce máme 5 velikostí - 14,5x14,5 cm, 16,5x16,5 cm, 19x19 cm, 22x22 cm a 25x25 cm ve 4 barvách - bílé, mocca, antracit a tmavě hnědé (umbra).

Rato Round a Rato Tubus

Plastové květináče RATO ROUND a RATO TUBUS mají černou plastovou vložkou, do které snadno zasadíte veškeré rostliny. Květináče imitují proplétaný ratan. První model je nižší, RATO TUBUS vysoký úzký květináč, ve kterém vyniknou třeba i převislé rostliny. K dispozici jsou 4 velikosti - 20 cm, 25 cm, 30 cm a 40 cm pouze i modelu Rato Round. Barevné provedení můžete vybírat ze 4 odstínů - bílé, mocca, antracit a tmavě hnědé (umbra).

Matuba a Matuba Slim

Květináče Matuba zaujmou svým elegantním designem. Součástí je černá plastové vložka, která slouží k výsadbě rostlinek. Vzhled je velice zajímavý, tvořený s menších proplétaných reliéfů ve tvaru kosočtverečků. Matuba je nižší model, Matuba Slim má vysoké, úzké provedení. Oba modely máme ve velikosti 30 cm a ve třech krásných barvách - bílé, mocca a umbra.

Sand a Sand Slim

Květináče Sand a Snad Slim zaujmou již na první pohled. Design je v tomto případě tvořen seskupením vlnek, jež dodávají modelům atraktivitu. Opět nechybí černá plastová vložka. Květináče Sand máme ve dvou velikostech - 29,5 cm a 34,5 cm. Vysoký, slim model můžete také vybírat ze 2 velikostí - 29,6 cm a 34,9 cm. K dispozici jsou tyto odstíny: bílý, mocca, antracit a šedý.

Sandy a Sandy Slim

Květináče Sandy a Snady Slim vypadají opravdu nádherně díky modernímu designu se svislým vroubkováním. Opět nechybí černá plastová vložka. Květináče Sandy a Sandy Slim máme ve dvou velikostech - 29,7 cm a 34,9 cm. K dispozici jsou tyto odstíny: bílý, mocca, antracit a šedý kámen.

Woode

Kolekce květináčů Woode se velice povedla. Květináč vizuálně imituje dřevo, takže se hodí především do interiéru, kde chcete mít tento decor zastoupen a samozřejmě kamkoliv ven. Květináče Woode můžete pořídit ve dvou velikostech - 29,9 cm a 34,8 cm. K dispozici jsou tyto odstíny: bílý, mocca, antracit a šedý kámen.

Truhlíky Camelia

Truhlíky Camelia nabízí jednoduchý, klasický vzhled. Součástí je praktická podmiska s otvorem pro zálivku, který zároveň slouží k odtoku přebytečné vody. Truhlík lze pořídít ve 2 šířkách - 40,2 cm a 50,8 cm a ve 2 odstínech - bílé a teracota.

Truhlíky Ratolla Case P a Ratolla PW

Truhlíky Ratolla Case P a Ratolla PW vychází ze stejného ratanového designu jako květináče Ratolla. Součástí truhlíků je podmiska. V případě modelu Ratolla PW máte možnost vybírat ze 2 velikostí - 38,6 cm a 49,2 cm a u truhlíku Ratolla Case P z těchto velikostí - 39,1 cm a 48,9 cm. K dispozici jsou barvy - bílá, mocca, antracit a tmavě hnědá (umbra).

Coubi

Modely květináčů Coubi jsou určeny na orchideje. Mají praktické vyvýšené dno, díky kterému se orchidej nepřemokří a květináč jim tak poskytne ty nejlepší podmínky pro svůj růst. Design je rovný průhledný, lehce zakulacený průhledný a lehce zakulacený v plné barvě. Na výběr máte z mixu hezkých barev - žluté, oranžové, zelené, fuchsie, bílé (průhledné), krémové.

 

Limes dublo

Květináč na bylinky Limes uno nebo dublo (dvojitý) je ideálním řešením pro domácí pěstování bylin. Květináč má moderní tvar a pohodlný otvor na nůžky. Nůžky jsou součástí výrobku. Květináče jsou k dispozici v barvě bílé nebo grafitové.

Taška Lily

Taška Lily je k dostání ve stylovém designu s praktickým i dekorativním využitím. Vybírat můžete z více barevných variat - fuksie, grafit, jahodové světlá, koral, limetka nebo pudrově růžová. Jak tuto tašku využít? Jako nepromokavou plážovou tašku, úložný prostor, dekorativní obal na květiny a podobně.

Jak se vám nové květináče a truhlíky líbí? Kompletní nabídku naleznete v kategorii PROSPERPLAST DLE KOLEKCÍ. Mrkněte sem a vyberte si nové zboží do vašich prodejen, e-shopů a rozšiřte svou nabídku květináčů i vy. A co pořídit nějaký ten nový model k vám domů a na zahrádku? Určitě si najde nějaké to místečko.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno