Jarní umělé květiny, které rozzáří vaše domovy. Objevte všechny novinky!

Chcete si rozveselit domov barevnými rostlinami? Zkuste letos vsadit na umělé jarní květiny. Skvěle se hodí do míst, kde živé kytky neprospívají a brzy uvadnou. Jejich další výhodou je, že je vždy stačí omýt vlažnou vodou a vypadají zase jako nové. Vydrží jakékoliv běžné klimatické podmínky, a to znamená, že jsou vhodné i jako venkovní ozdoba. Naše umělé květiny vypadají jako živé a pro lepší orientaci jsme vám je rozdělili do několika kategorií. Pojďme se na ně podívat.


Květiny řezané


Mezi řezanými květinami najdete spoustu druhů oblíbených rostlinek. Nechybí umělé růže, tulipány, frézie, vlčí mák, větvičky eukalyptu, narcisy, chryzantémy a mnoho dalších. Nejčastěji se umělé květy volí na aranžování. Můžete je použít samostatně jako umělé květiny do vázy, nebo kombinací udělat své originální květinové aranžmá. Zapomenout nesmíme ani na své nejbližší zesnulé a vybrat umělé květiny na hrob. Jedná se o nejlepší variantu, protože budou vkusnou ozdobou na opravdu dlouhou dobu.



Květiny hrnkové


Umělé květiny v květináči si zamilujete, protože budete mít o starost méně spojenou se zaléváním a úklidem opadaných lístečků. Jen těžko byste si doma vypěstovali vlastní olivovník, a proto jsou tady naše realistické umělé květiny v kameninovém květináči. Pozvěte k sobě domů kus Řecka. Stačí si vybrat jeden z našich nádherných olivovníků.




Umělé kytice


Umělé kytky dnes nejsou žádný kýč. Naopak nabízí spoustu možností a celou řadu pozitivních vlastností. Z toho důvodu ani uměla svatební kytice není pasé. Mnoho nevěst si chce svůj slavnostní puget nechat na památku. Sušená kytka ztratí svůj půvab a umělá vám vydrží klidně věčně. Vůbec nevadí, pokud už máte svůj DEN D za sebou. Umělé kytice do vázy si může pořídit jen tak pro radost úplně každý, kdo chce zkrášlit své bydlení.



Sukulenty


Mezi oblíbené umělé pokojové rostliny patří také sukulenty. Nádherně vypadají zavěšené na zdi ve skleněných aeráriích, ale i v květináči. Zkrátka je to dekorace, která bude jednoznačně na odiv.



 

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno