Jarní ikebany na aranžování a květináče Primulka opět v široké nabídce barev

Jaro je před námi a je potřeba se na příchod tohoto jarního období připravit. Začne také sezóna zahradničení a oslavíme tradičně Velikonoce. Proto u nás kromě jarních a velikonočních dekorací pořídíte také plastové květináče, obaly, nádoby a ikebany. Nově jsme u některých variant obnovili nabídku oblíbených jarních barviček, aby i ten váš sortiment na prodejnách byl, co nejpestřejší. A pokud si chcete udělat jarní výzdobu vašeho bydlení, určitě i vy oceníme rozmanitý výběr krásných odstínů.

1) Plastový květináč Primulka

Plastový květináč Primulka je ideální na menší hrnkové květiny, neboť disponuje výškou 9 cm a průměrem 12 cm. Velice pěkně se v něm budou vyjímat především primulky. Právě podle nich byl tento květináč pojmenován. Z dalších jarních rostlin je vhodný na jarní cibuloviny, jako jsou hyacinty, narcisy, ale třeba také bramboříky. Doporučujeme rovněž použití pro Kalanchoe, sukulenty, kaktusy, a další květiny okrasné listem.

Aktuální nabídka sčítá hned 10 rozličných barev: tyrkysová, oranžová, červená, fuchsie - růžová, fialová, zelená, bílá, šampaň, limetka a žlutá.

2) Ikebany

Na různorodá jarní aranžmá se vám bezesporu budou hodit ikebany. Obdélníkové provedení máme ve třech různých velikostech, u nichž jsme širší nabídku barev také obnovili. Tyto plastové misky mají speciální a atraktivní tvar. Lze je využít nejen k aranžování, ale můžete do nich usadit i hrnkové květiny.  Ikebany jsou aktuálně k mání v 6 krásných barevných odstínech. Vybírat můžete barvu: černou, zelenou, grafitovou, bílou, žlutou a šampaň.

a) Ikebana 192 x 134mm

b) Ikebana 247x134mm

c) Ikebana 356x134mm

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno