Barokní andílci znovu v naší nabídce!

Dekorativní andílci jsou v současné době velice populární. Pro někoho se stali doslova sběratelskou vášní, další si je pořizují jen tak pro radost, k ochraně domácnosti nebo je mnozí rádi pořizují jako dárek pro své blízké, rodinu a přátele Andílek je bezesporu vděčný dárek, milá pozornost i krásná dekorace do bytu.

Moc dobře víme, že pokud do naší nabídky zařadíme nějakého toho andílka, většinou je o něj velký zájem. Pokud provozujete prodejnu nebo e-shop s dárkovým zbožím, máte to jistě se svými zákazníky podobně. A pokud prostě andílky milujete i pro vás máme dobrou zprávu. Jistě vás potěší fakt, že jsme znovu obnovili nabídku barokních andílků v různém provedení. Tito roztomilí andílci potěší srdce ne jednoho z vás i pohladí na duši. Sálá z nich optimistická, radostná a pohodá atmosféra. A zpříjemnit si domov v dnešní uspěchané a stresové době tolik potřebujeme.

Vlevo: Sada 12 ks zamyšleného andílka. Vpravo: Sada 12 ks andílků ležících andílku ve čtyřech provedeních.

Vlevo: Soška barokního andělíčka sedícího na sloupku. Vpravo: Soška andělíčka ležícího na levém boku a v ručičkách drží srdíčko.

Vlevo: Andílek s hudebním nástrojem - loutnou, houslemi, harmonikou nebo píšťalkou. Vpravo: Soška andělíčka stojícího a držícího dopis nebo srdíčko.

Vlevo: Sada 4 ks busty barokních andílků. Vpravo: Sada 4 ks barokních andílků na srdíčku s nápisem Love

Kompletní nabídku těchto dekorativních andílků najdete v kategorii Celoroční andílci.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno