25% SLEVA na vybraný kovový zahradní nábytek. Využijte ji!

Elegance, styl a snadná údržba - to jsou hlavní výhody kovového nábytku. V naší nabídce kovový zahradní nábytek naleznete, nicméně se jedná o okrasné varianty, pomocí kterých lze na zahrádce vytvořit příjemná zákoutí. Nejoblíbenější kousky jsme zlevnili hned o 25%, proto je nyní pořídíte mnohem výhodněji. A které to jsou?

Zlevněný dekorativní nábytek

Snížili jsme cenu o 25% u sad stolu a dvou židlí v případě těchto modelů:

Kovový stůl a židle Jody v bílém nebo zeleném provedení s patinou je velice skladný a elegantní. Ideální pro menší prostory, poslouží však i jako posezení před kavárny, cukrárny, ale i květinářství a jiné prodejny, kde můžete vytvořit relaxační koutek.

Sada stolu a dvou židlí v Provence stylu zapadne do jakékoliv venkovní zahrádky, hodí se k vám domů, na balkon a kdekoliv, kde potřebujete příjemné posezení. Stůl je barvy modré s patinou, jedna židle bílá v krémov s patinou a jedna modrá s patinou.

Kovová skládací lavička rovněž v bílé nebo zelené variantě. Povrch je ozvláštněn patinou. Umístěte ji třeba pod strom, k zahradnímu jezírku a kdekoliv na zahrádku, odkud budete moci pozorovat přírodu a relaxovat.

K lavičce je možné přikoupit skládací kovový stůl, který je velmi prostorný. Doplní lavičku či jakoukoliv jinou židli.

Relaxační zákoutí i stylové posezení v kavárně

Pokud rádi sedáváte stranou od domu, na nějakém místečku krytém stromy a keři, u pečlivě střiženého živého plotu, u zahradního jezírka s čirou vodou a plujícími koi kapry, všude tam se bude krásně vyjímat dekorativní kovový nábytek. Na něm můžete sedávat a pozorovat krásy kolem sebe. Může to být třeba jen lavička, případně celá zahradní sestava, zkrátka pohodlné sezení se stylovým polštářkem. Představte si v ruce chlazený nápoj...no nádhera. Kovový nábytek je naprosto ideální volbou do kaváren a cukráren, jež disponují zahrádkou. Jestliže máte prostor před vaší prodejnou, např. květinářstvím, můžete tento nábytek umístit před prodejnu, kde poskytne svým zákazníkům odpočinkovou zónu. Rovněž poslouží jako stylový a originální stojan na květiny nebo na odkládání dalších dekorací, jež chcete svým zákazníkům představit.

Využijte SLEVU 25 % na vybrané kousky kovového nábytku a zajistěte si během léta relaxační koutek, ve kterém vám bude více než dobře.

POZOR: Po kliku na obrázek se přesměrujete do detailu daného nábytku, kde se dozvíte více informací a cenu. Velkoodběratelé, nezapomeňte, že se musíte pro ZOBRAZENÍ VELKOOBCHODNÍCH CEN nejdříve přihlásit (musíte mít u nás na e-shopu založen účet, pokud jej nemáte, zaregistrujte se).

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno