3 základní tipy na zpříjemnění chladných podzimních večerů, bez kterých se prostě neobejdete!

3 základní tipy na zpříjemnění chladných podzimních večerů, bez kterých se prostě neobejdete!

 

Venku je sychravo a váš domov vám nenabízí tu správnou útulnou atmosféru? Staré dobré hygge nesmí chybět v žádné domácnosti. Není Vám tento pojem znám? Společně si ho vysvětlíme.

 

Hygge je původem z Dánska a bývá vysvětlováno různě. Od umění vytvářet intimní prostředí až po potěšení z příjemných věcí kolem sebe. Základem je, umět si správné hygge vytvořit doma sám. My Vám přinášíme 3 základní tipy na zpříjemnění chladných podzimních večerů, bez kterých se prostě neobejdete!

 

Tip č. 1

Když přijdete domů a máte za sebou náročný den a počasí vám dobrou náladu nepřičaruje? Jediné, co chcete je si odpočinout a schovat se všemu, co se děje kolem. My známe recept, jak na to! Najděte si ve svém domě místo, které bude jen Vaše. Na které se budete po náročném dni těšit a které Vás zahřeje jen při pohledu na něj. Na tomto místě nesmí chybět nic jiného než teplá přikrývka. Nic Vás nezahřeje více jako kvalitní plédy, které jsou příjemné nejen na dotek.

Bavlněný pléd olivový


 

Tip č. 2

Nebyl by to ten správný večer bez šálku kvalitního horkého nápoje, který provoní a také zahřeje. Může to být čaj, horká čokoláda nebo i svařené víno. Člověk takhle jednoduše zklidní a užije si chvilku sám se sebou. I taková maličkost jako je hrnek hraje roli. S decentními porcelánovými hrnky, podle Vašeho výběru, se Vám bude pít hned lépe. Vybírejte podle instinktu, je to přece jen Vaše chvíle. Čím větší, tím delší upíjení se příjemným pocitem. Kdyby to přece jen nestačilo, stylová konvička, jako další doplňující zdroj dobrého nápoje, může přispět.

 

Keramický vánoční hrnek

 

Tip č. 3

Žádný návod na hygge by nefungoval bez svíček a správného osvětlení. Lucerny, lucerničky, lampy, lampičky! Udělají velkou parádu a dodají místnosti eleganci. Jsou to drobnosti, které upoutají pozornost, zaplní prostor a tak zútulní Váš pokoj. Stačí je strategicky rozmístit, aby vytvořily malebné prostory zalité teplým světlem a příjemný večer může začít!

 

Dřevěná lucerna sada 3 ks

 

A když to všechno spojíme a shrneme, představte si, jak sedíte ve svém útulně osvíceném obývacím pokoji, vonícím po svíčkách, držíc horký nápoj v krásném stylovém hrnku a přikrytí příjemnou dekou. Řekněme si to narovinu, z takového místa se Vám nebude chtít vstávat.



 

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno